Szörnyű baleset történt Babarcnál, egy 25 éves férfi életét vesztette

Rettenetes baleset történt augusztus 4-én, 19 óra körül az 57-es utat és Babarcot összekötő úton.

Frissítve (12.30): 

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság néhány részletet osztott meg honlapján a történtekről, mint írják, a baleset következtében mindkettő autó megpördült és egymással szemben az út két oldalán lévő füves területre csapódott.

A mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egyik személyautóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből szállt ki az autóból, nem sérült meg. A másik járműben négy fő utazott, közülük egy sérült volt – a gépjárművezető –, aki nem tudott kiszállni.

A beszorult sérültet két hidraulikus vágóberendezés, egy feszítő berendezés, lánchúzatás, egy hidraulikus nyomató henger, illetve egy orrfűrész segítségével – sugárfedezet mellett – kiszabadították. Ezt követően az egység áramtalanította az autókat. A mentőszolgálat szakemberei a sérülteket megvizsgálták, ellátták, azonban az egyik szerencsétlenül járt utason már nem tudtak segíteni. A másik három utast kórházba szállították.

A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett szakaszon, a rendőrség terelte el a forgalmat.

Képek a katasztrófavédelemtől:


Korábban írtuk:

A Police.hu szerint összeütközött két személygépkocsi: az elsődleges információk alapján a Babarc irányából érkező autó áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkezővel.

A baleset során négyen megsérültek, egy 25 éves férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

A Bamosz Kft. fotói: