Záróakcióként mindenkit vár a JuridEco Zrt. www.pteshop.hu boltja november 20–22-ig kedvezményekkel és vadonatúj PTE termékekkel!

hirdetés
Uránia Mozi

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-nek a vállalkozásösztönző programjaként 4 hónapig a K20 Kirakat adott otthont a Pécsi Tudományegyetem cégének, a JuridEco Zrt.-nek.

hirdetés
Uránia Mozi

„A 4 hónapos tapasztalatunk alapján úgy látjuk, hogy 100 százalékban megvalósult az az elképzelés, miszerint a K20 Kirakat nem egy hagyományos értelemben vett üzletként működött, hanem annál jóval többet adott; folyamatosan megtelt élettel, közösségi térként funkcionált, ahol ingyenesen elérhető tanácsadásokkal, workshopokkal tettük színesebbé az érdeklődők hétköznapjait, egyetemi hallgatók szerezhették meg első munkatapasztalataikat és élhették ki kreativitásukat, szervezéssel kapcsolatos affinitásaikat rutinosabb munkatársak mellett”

– emelte ki fő üzenetként Ütő-Siklódi Anikó a Zrt. marketing- és értékesítési vezetője.

Minden közreműködő véleménye megegyezett abban, hogy ezen időszak alatt hasznos tapasztalatokat szereztek és egy sikeres jól működő 4 hónapos időszakot zárhatnak le.

„Pécs városa nagyon büszke arra, hogy a K20 Kirakatba működött 4 hónapon át a pteshop.hu és egyetemi márkázott termékeivel és hallgatói tematikus rendezvényeivel beköltözött az egyetem a belvárosba. A K20 Kirakat egyik célja, hogy kipróbálják magukat helyi vállalkozások a belvárosba, találkozhatnak az utca embereivel, megismerhetik, milyen egy üzletben jelen lenni a webshop mellett. Mentoraink tanácsaikkal, más szempontú rálátással segítették a vállalkozást céljaik elérésében Reméljünk, ennek a megjelenésnek lesz folytatása” – nyilatkozta Rechnitzer Szilvia Pécs MJV Gazdaságfejlesztési Főosztály városmarketing-vezetője.

„Az együttműködés miniden részletében tökéletes és konstruktív volt, ezért is keressük a lehetőséget, hogy tudnánk a jövőben is együtt dolgozni, közös érdekek mentén aktívan részt venni újabb közös projektekben” – mondta Ütő-Siklódi Anikó.

K20 Kirakat továbbra is várja az érdeklődő kezdő vagy működő vállalkozásokat a belvárosba a Király utca 20. szám alatt. A jelentkezés folyamatos.

„Az elmúlt négy hónap sok pozitív élményét szeretnénk viszonozni az egyetemi polgároknak és a pécsi lakosoknak, idelátogatóknak azzal, hogy a K20 Kirakatban november 20–22. 14–18 óra közötti pteshop.hu termékeinkre 10-50 százalékos kedvezményeket adunk és ezzel egy időben a legújabb kollekció is elérhető lesz akciókkal a Király utca 20. szám alatt.”

– hívta fel a figyelmet Ütő-Siklódi Anikó, a JuridEco Zrt. marketing- és értékesítési vezetője.

Továbbra is várják a vásárlókat a www.pteshop.hu webshopon a folyamatosan megújuló egyetemi termékekkel!


A K20 Kirakatról itt olvashatnak bővebben:
Honlap: ITT!
Facebook: ITT!
Instagram: ITT!

(x)

Hirdetés