Kommandósokat hívtak a riasztópisztollyal fenyegetőző komlói bártulajdonosra

Rendőrök és TEK-esek szállták meg a komlói Laguna Bárt, a tulajdonos az elsődleges információk szerint túszul ejtette a vendégeket és egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött. Túszejtés azonban – mint később kiderült – nem történt.

Balhé volt a komlói Laguna Bárban, a tulajdonos egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzőtt.

A bama.hu elsődleges, meg nem erősített információi szerint a tulaj összeveszett a családjával, és állítólag a lányát akarta bántalmazni a tárggyal. Mindemellett azt írták, hogy a tulaj nem akarta kiengedni a vendégeket a kocsmából. A rendőrök azonban elfogták, mielőtt bárkinek bántódása esett volna.

A TEK is a helyszínen volt, embereik rövid időre teljesen lezárták a bár környékét és az utat is.

A rendőrség később a következő közleményt adta ki az ügy kapcsán:

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre december 2-án 8 óra 50 perckor arról, hogy édesapja egy pisztollyal fenyegeti őt és édesanyját egy komlói vendéglátóhelyen. A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével a helyszínen elfogták a 73 éves férfit.

Az eset során személyi sérülés nem történt, az elkövető túszokat nem ejtett. Az elsődleges rendőri megállapítások szerint a férfinál lévő eszköz egy riasztópisztoly volt. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, vele szemben az intézkedések folyamatban

hirdetés

Hirdetés