Viszlát 2019: nagy buli volt a Széchenyi téren!

Nyakunkon a szilveszter, újra eljött tehát a hagyományos újévköszöntő Széchenyi téri buli!

Ahogy az már lenni szokott, feltehetően a fél város a főtéren fogja áttáncolni magát az újévbe, hiszen remek előadók lépnek fel az év utolsó pécsi partiján. A téren a „bemelegítés” nyilván már a koncertek előtt kezdetét veszi, hiszen a Széchenyi téri forralt boros standok délutántól várják a bulizókat, érdeklődőket, sétálgatókat.

A városi szilveszter első fellépője The Biebers lesz, 20 órakor állnak színpadra a srácok, akiket bizonyára sokaknak nem kell bemutatni, hiszen a 2012-ben alakult budapesti funky-s, modern pop-rock zenekar két frontembere a Megasztárból – és más népszerű tv-műsorból – ismert Puskás Peti és testvére, Puskás Ádám Dániel. Az együttesről nem árt tudni, hogy 2015-ben második helyen végeztek a 2015-ös Nagy-Szín-Padon, Puskásék bandája olyan neves előadók előtt zenélt, mint Robbie Williams és az Imagine Dragons.

Ezt követően 22.30-kor jön a New Level Empire, akiket a legtöbben A Dal című műsorból ismerhettek meg: 2014-ben a The Last One című daluk akkorát szólt, hogy azonnal szerződtette is őket egy rangos lemezkiadó, A Dal nyolcas döntőjében pedig slágerükkel az Eurovíziós Dalfesztivál koppenhágai döntőjébe való továbbjutásért küzdöttek. Ekkoriban egyébként a The Last One a MAHASZ hivatalos dallistáján a második legnépszerűbb magyar szám volt.

A koncertek után éjfélkor felcsendül a Himnusz, majd jön a várva várt óévbúcsúztató tűzijáték!

A tűzijátékot követően – körülbelül 00.15-kor – az újévet a Rock The City nagyjából 3 órás dj-setjére táncolva köszönthetik a főtéren partizók!

Mindenkinek jó bulit kívánunk!

hirdetés

Hirdetés