A keddi rablás tanúit keresi a rendőrség

Újabb információkat tett közzé a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet pécsi fiókjában kedden elkövetett rablásról.
(A képet a biztonsági kamera közvetlenül a rablás után rögzítette, a rajta lévő időbélyeg pontatlan)

A 2012. április 17-én 10:23 kor Pécsett, a Teréz u. 11-13. sz. alatt lévő Mecsekvidéke  Takarékszövetkezet sérelmére elkövetett rablás ügyében folytatott nyomozásban a rendőrség tanúkat keres, különösen a mellékelt képén szereplő nőt.

hirdetés

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, mert lényeges információ birtokában lehet! A rendőrség kéri továbbá mindazon személyek jelentkezését is, akik felismerik a képen látható nőt, hollétéről információval rendelkeznek, továbbá mindazokat, akik a bűncselekmény idejében, 10 óra 20 perc körüli időben a bűncselekmény környékén tartózkodtak.

A rendőrség a korábbi felhívását az alábbi adatokkal egészíti ki:

A támadó ruházata: sötét színű „dorkó” szerű cipő, melynek alsó szélén, végig fehér csík fut körbe. Sötét színű, feltehetően farmernadrág. Felsőtestén minta, felirat nélküli teljesen fehér, vastag, kapucnis pulóvert viselt, mely olyan benyomást keltett, mintha egy mérettel nagyobb lenne az elkövető méreténél. A pulóver kapucnija végig a fején volt, a kapucni alatt fekete színű, szemnél és szájnál kivágott maszkot viselt. Az elkövető bal kezében egy fekete színű nájlon zacskó volt, szemeteszsákokhoz hasonló.

A rabló kezében tartott pisztoly nagy méretű, szekrénytáras kivitelű, fekete színű. A fegyver markolata barna színű.

Az elkövető a rablást követően a pénzintézettől jobbra fordulva, a Római Udvaron keresztül a Jókai utcába ment, ahol a rendelkezésre álló eddigi adatok szerint a Mátyás király utcán menekült tovább.