Az elmúlt 24 órában 88 baleset történt

Egy halálos áldozata volt az elmúlt 24 órában történt baleseteknek, a rendőrség összesen 88 balesetnél intézkedett. A rendőrség honlapján vasárnap reggel közzétett közlemény szerint a balesetek közül 12 súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel járt.

hirdetés

Az ártándi határátkelőnél a teherforgalomban várható torlódás a hétvégi kamionstop miatt, vasárnap a be- és kilépő irányban a várakozási idő 30-60 perc lehet. Záhonynál is forgalomtorlódás várható. A személyforgalomban be- és kilépő irányban 60-120 perces várakozással kell számolni.

A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot megelőző és az azt követő időszakban, kilépő irányban 60-240 perces várakozás lehet, amelynek mértéke függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől.

Tiszabecs, Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen a délutáni órákban a belépő irányban egyórás várakozásra lehet számítani.

A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez 7-19 óra között nyitva tartó Barabás határátkelőt és 8-16 óra között nyitva tartó Lónya határátkelőt ajánlja a rendőrség.