Feloldották a teljes útzárat a 6-oson Paksnál

Két autó összeütközött ma reggel 6 óra előtt a hatos főúton Pakstól délre, a helyszínelés idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, közölte Heisler Judit sajtóreferens kedd reggel az MTI-vel.

hirdetés

A baleset az atomerőmű északi bejárójánál történt, egy ember könnyű sérülést szenvedett. A forgalmat Paks és Dunaszentgyörgy között az M6-os autópályára terelik, a helyi forgalom földutakon zajlik. A baleset körülményeiről és arról, hogy a helyszínelés és az útzár meddig tart, még nincs információja a rendőrségnek.

Frissítve (09:47)

Feloldották az útzárat Pakstól délre, a kedd reggeli karambol helyszínén, miután befejeződött a helyszínelés – közölte a városi rendőrkapitányság sajtóreferense kedd reggel az MTI-vel.

A 6-os főút 113-as kilométerszelvényénél egy Szekszárd felől érkező autó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti baloldalra, és összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. A balesetet okozó autó 21 éves vezetője könnyebben megsérült, sebe nyolc napon belül gyógyul – mondta Heisler Judit.