Bérgyilkosság helyett ketchupkenés

Beleszeretett “célszemélyébe” egy bérgyilkos Brazíliában, és csak látszatra teljesítette megbízását: a “véres” tettet igazoló fotóhoz csupán ketchupot kent áldozatára.

hirdetés

A bérgyilkos férfi, ketchupos “áldozata” nő. Utóbbi megölésére egy féltékeny feleség adott megbízást, ám a bérgyilkos első látásra úgy beleszerelmesedett a nej “konkurenciája”, hogy felfedte előtte feladatát. Ezek után a pár fotót csinált az áldozatról, bizonyítékul a feladat elvégzésére. A fényképen a nő bekötött szájjal, nyakig véresen fekszik mellette egy bozótvágókéssel, kardméretűvel.

A bérgyilkos nem sajnálta a ketchupot, két flakonnal is rákent szerelmére, mégis lebuktak a megbízó előtt, mert pár nappal később meglátta őket – legnagyobb döbbenetére – együtt, ráadásul csókolózva.

Az asszony mérgében egyenesen a rendőrségre rohant és feljelentette a bérgyilkost, de nem gyilkosság nem teljesítéséért, hanem lopásért. A beidézés utáni kihallgatásokon aztán kiderült minden, és most mindhárom szereplő ellen nyomozás folyik – adta hírül a brit Metro újság.

A bérgyilkos egyébként úgy vallott, hogy 100 ezer forintnyi összegért vállalta a gyilkosságot. Megbízója azt állítja, hogy ennek a dupláját lopta el.