Évente kétszer térítésmentes a lakossági nagyedény-mosás

Évente kétszer, tavasszal és ősszel tisztítja automatikusan, külön térítési díj megfizetése nélkül a BIOKOM Kft. az 1100 és a 770 literes lakossági nagyedényeket, amelyeket ezt követően matricás jelzéssel is ellát.A saját fejlesztésű mosóautót egy hagyományos hulladékszállító-járműből alakították ki, amely először ugyanúgy kiüríti az edényeket, mint hétköznapi társaik, de utána rögtön ki is mossa nagy nyomással, fertőtleníti azokat zárt rendszerben.

hirdetés

Az évi kétszeri mosás térítésmentes a lakosság számára, s mivel ez Pécsett 2700 edényt érint, így ennek költségvonzata milliós nagyságrendű. Az érvényben lévő, idevonatkozó jogszabályok szerint a hulladéktároló edények karbantartása és tisztítása a tulajdonos, illetve a használó feladata.

Természetesen azon lakóközösségek számára, akik úgy ítélik meg, hogy a BIOKOM Kft. által biztosított évi két alkalomnál többször tartanának igényt az edények tisztítására, a BIOKOM Kft. edénymosási szolgáltatást vállal külön megrendelés alapján, amely már díjköteles.

Különösen ajánlott ez a nyári, meleg hónapokban, hiszen ilyenkor a szerves hulladékok is gyorsabban bomlanak, valamint a szokásosnál több gyümölcsmaradék is kerül a hulladéktároló edényekbe, amely gyorsan erjedésnek indul. Az őszi edénytisztítási akció augusztus 23-án vette kezdetét Pécsett, s várhatóan október végéig tart.

A lakossági és ipari edénytisztítással kapcsolatos kérdéseivel, kérjük, forduljon a BIOKOM Kft. ügyfélszolgálatához a 72/502-101-es vagy a 80/200-590-es zöldszámon, illetve a cég szállítási részlegéhez a 72/805-302-es telefonszámon. Köszönjük!

BIOKOM Kft.