Gyilkosság Kulcson: építési vállalkozó családját érte a támadás

Jól menő építési vállalkozó családját érte a támadás a Fejér megyei Kulcson, ahol négy ember meghalt, három életveszélyesen megsérült – értesült a helyszínen az MTI tudósítója pénteken.

hirdetés

A távirati iroda munkatársa szerint azt nem tudni, hogy családon belüli erőszak, vagy esetleg külső tettes volt az elkövető.

Hideg Edit, az egyik szomszéd a helyszínen tartózkodó újságíróknak azt mondta, a kora délelőtti órákban egy vérző fejű ember saját lábán kijött a portáról és segítséget kért egy másik szomszédjától.

Hideg Edit elmondta: veszekedést nem hallott, mert a ház messze van a többitől, a telken beljebb áll.

Hozzátette: tudomása szerint öten laktak a házban, a lakók zárkózottak voltak, nem tartották a kapcsolatot a község lakosaival.

A távirati iroda tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy a Hegyalja utca mind két végén le van zárva, több szintes családi házat nem lehet megközelíteni. A helyszínen két mentőautót látni, 15-20 rendőr van az utcában.

A településre érkezett több tévétársaság stábja, valamint fotósok, újságírók. A Fejér megyei Kulcs községben több mint 2500-an élnek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: négy ember halt meg, három súlyosan megsérült Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt – mondta.