A halálos ütközés után a mentő is balesetett szenvedett

Befejeződött a helyszínelés, megindult a forgalom a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán, ahol kedden egy kora délutáni balesetben egy ember meghalt, ketten súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett; balesetet szenvedett az egyik sérültet kórházba szállító mentő is – közölte a rendőrség az MTI-vel.

hirdetés

A balesetet az okozta, hogy egy személyautó előbb letért az útról, majd átment a szemközti sávba, ahol két motorossal ütközött össze – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint az egyik motor vezetője a helyszínen meghalt, a másik súlyosan megsérült. Ugyancsak súlyos sérüléseket szenvedett a személyautó vezetője is, mellette ülő fia pedig könnyebben sérült. Balesetet szenvedett az egyik sérültet a kórházba szállító mentő is. Egy útkereszteződésben elé hajtott egy autó.

Bár a mentő sofőrje félrerántotta a kormányt, a kocsi durrdefektet kapott. Ebben a balesetben senki nem sérült meg, de a kocsiban szállított személyt egy másik mentőautónak kellett kórházba vinnie.