Holttestet találtak egy erdőben

Egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú holttestet talált vasárnap egy fiatalember Mogyoród és Gödöllő között az erdőben.

hirdetés

Balázs László, a Pest megyei Kutató Mentő Szolgálat elnöke – akit a holttest felfedezője értesített – az MTI-nek elmondta, hogy a terület vegetációját feltérképező fiatalember furcsa szagra lett figyelmes, illetve egy tetemhez hasonló alakot látott. Szavai szerint a férfi ezután sokkos állapotban elrohant a területről és később hívta fel őt.

A szolgálat tagjai a környéken tréningeztek, ezért rövid idő alatt átértek a helyszínre, ahol két kutyával perceken belül megtalálták a tetemet, majd értesítették a rendőrséget.

Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, hogy a fél négy körül érkező bejelentést követően a rendőrök az erdőben megkezdték a helyszíni szemlét. Arra a kérdésre, hogy az áldozat hogyan veszítette életét, csak a boncolás után lehet majd választ kapni – tette hozzá.

Az MTI információi szerint, a holttest állapota alapján az sem kizárható, hogy a halál beállta óta akár már hónapok is eltelhettek.