Mától féláron utazhatunk az I. Magyar Világtalálkozóra

A MÁV-START Zrt. 50 százalékos, alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Balatonlellére, a június 30. és július 3. között megrendezésre kerülő I. Magyar Világtalálkozóra utazóknak – közölte a MÁV-START Zrt.

hirdetés

A külhoni fesztivál jellegű rendezvény célja, hogy – hagyományt teremtve – a különböző országokba szétszéledt magyarok valamennyi korosztálya számára lehetőséget biztosítson egy kötetlen találkozóra a közélet, a tudomány, a kultúra, a művészet, a gazdaság, a civilszféra, a gasztronómia és a sport világának népszerű képviselőivel.

A rendezvényre készülődő utasok az ország bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybevételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A bélyegeztetésre a Vízparti Téren (a Találka-tér mellett) lesz lehetőség csütörtöktől vasárnapig 10-től 18 óráig.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, június 29-én kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 4-én be kell fejezni.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján: a www.mav-start.hu weboldalon találhatnak, ugyanitt a rendezvény belépőjegyeinek megváltásáról is lehet tájékozódni.