Mel Gibson cáfolta, hogy Ausztráliába menekülne

Mel Gibson szóvivője cáfolta azt a brit lapértesülést, hogy a világhírű színész magánéleti botránya miatt otthagyná Hollywoodot, és hazatérne a tőle válófélben lévő feleségéhez Ausztráliába.

hirdetés

A The Mail on Sunday című bulvárlap Gibson baráti köréből származó információra hivatkozva azt közölte vasárnap, hogy a filmsztárt a válásukat évekkel ezelőtt elindító Robyn biztatta a hazatérésre, mondván: a színésznek arra van szüksége, hogy eltávolodjon Hollywoodtól, és ausztráliai birtokán visszanyerje lelki egyensúlyát.

Alan Nierob, Gibson szóvivője azonban kijelentette, hogy a Mail sztorija nem igaz, és az Oscar-díjas színész azt tervezi, hogy az Egyesült Államokban marad – idézte a nyilatkozatot a heraldsun.com. ausztrál hírportál.

A dailymail.co.uk cikke ugyanakkor arról is beszámolt, hogy a filmsztár nagy hirtelen két értékes ingatlanától is meg akar szabadulni, akár áron alul; közülük a connecticuti Old Mill Farm a meghirdetett árnál tízmillió fonttal kevesebbért, 16 millió fontért (5,4 milliárd forintért) már el is kelt.

Oksana Grigorieva, a színész volt barátnője a napokban azzal vádolta meg Gibsont, hogy életveszélyesen megfenyegette, és többször meg is ütötte. Mint állította, januárban egy ízben akkor bántalmazta, amikor kéthónapos közös kislányukat tartotta a karjában, és az ütéstől a gyerek is megsérült. Feljelentés nem történt, de az újságokba bekerült családon belüli erőszak ügyét a rendőrség is vizsgálja.

A 40 éves orosz származású énekesnő és Gibson hónapokkal ezelőtt költöztek külön, ám a kislány elhelyezése miatt kitört és a közelmúltban eldurvult vitájuk nagy nyilvánosságot kapott. Egy honlapon egy Gibsonra nézve súlyosan kompromittáló, telefonon lezajlott durva hangú veszekedésük részletei is megjelentek, ám ennek hitelessége egyelőre nem bizonyított.

Robyn 28 éven át volt a színész felesége, hét közös gyermekük született a házasságból. Az asszony nemrégiben nyilatkozatban vette védelmébe a sztárt, leszögezve, hogy Gibson igazi mintaapa, és sohasem bántotta sem őt, sem a gyerekeket.

Hirdetés