Mit vegyek fel?

Nincs egy rongyod sem? Nem tudod, hogy mit viselj a hétvégi buliban vagy a baráti összejövetelen? Ne agyalj tovább! Az Abszolút Nő stylistja segít a döntésben, hétről hétre újabb partiszettekkel kedveskedik neked!

hirdetés
Uránia Mozi

 

Bulizz laposban!

A magas sarkú cipőkben szinte minden női láb jól mutat. Egy egész estét azonban nem könnyű áttáncolni bennük. Ezért aki nem meri bevállalni, hogy többcentis sarkakon egyensúlyozza végig a bulit, az vegyen fel valami menő laposat. A rövidnadrágnak pedig külön jót tesz a lapos cipő, mert egy kicsit ellensúlyozza a túl kihívó hatást.  Télen természetesen a jó meleg harisnyát se hagyjuk otthon!

Ez a szett egyébként tökéletesen példázza, hogy egy-két alapdarab – mint például a fehér ing és a fekete blézer – hogyan illeszkedik szinte bármilyen alkalomra szóló összeállításba. Csak egy kis  flitteres sorttal kell feldobnunk, és már indulhatunk is bulizni.

 

Tündökölj!

Aki inkább a világosabb, bézs színeket kedveli, és semmiképp nem akarja otthon hagyni az imádott szakadt farmerját, annak ez a partiszerelés lesz a kedvence. Az egyszerűbb darabokat egy kis csillogással dobtuk fel. A farmer mellé pedig elengedhetetlen a magas sarkú cipő.

 

 

[frame]

Küldj magadról fotót!

 

Ha bulizni készülsz hétvégén, és szombat este úgy érezd, igazán jól sikerült az összeállításod, fotózd le és küldd be szerkesztőségünknek. A legjobb szetteket bemutatjuk az oldalon. [/frame]

 

1 hozzászólás

Comments are closed.