Plácido Domingo Celine Dionnal énekli fel a Titanic-dalt

Duettben csendül fel újra Plácido Domingo világhírű tenor és Celine Dion előadásában a My Heart Will Go On című sláger a Titanic című film új, 3D-s változatában.

hirdetés

A Sony Classical március 25-én jelenteti meg az eredeti filmzenét tartalmazó album új kiadását. A lemez két változatban, Titanic Anniversary Edition és Titanic Collector’s Anniversary Edition címen lesz elérhető.

Utóbbi négylemezes gyűjtemény lesz: az első a filmzene újrakevert változata, a második a Back To Titanic zenéje, a harmadik az I Salonisti játékát vonultatja fel Domingo és Dion duettjével, míg a negyedik a Titanic óceánjáró korának népszerű zenéjéből ad ízelítőt.

Az 1997-es film zenéjét tartalmazó albumból 26 millió példány kelt el a Back To Titanicból több mint hárommillió, míg a My Heart Will Go On című dalból több mint hatmillió fogyott.

James Cameron filmjének 3D-s újragondolása Londonban ünnepli premierjét április 4-én. A kasszasiker főszereplői, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio, valamint Celine Dion is részt vesz a 15 éves film újbóli népszerűsítésében.

A Titanic óceánjáró száz éve, 1912-ben süllyedt el, ennek kapcsán több árverést és érdekes programot követhetnek nyomon a hajó történetének szerelmesei.