Rágcsálóirtás és permetezés lesz a városban

Újabb patkánygyérítési védekezés indul a Komlói út, Hársfa u., Búzakalász u. által határolt közterületeken.

hirdetés

A Pécs Városgondozási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy

1.) 2010.06.28. és kedvező időjárási körülmények esetén 2010.07.15. közötti időszakban II. ütemként Pécs Dr. Veress E., Esztergár L., Páfrány u. által határolt közterületein preventív ( megelőző) rágcsálóirtást végeztet. A munkavégzés folyamán a közterületeken a felszínen ládákat is kihelyeznek.

2.) Újabb patkánygyérítési védekezés indul a Komlói út, Hársfa u., Búzakalász u. által határolt közterületeken a csatornákban és a felszínen is.

3.) Folytatjuk a korábban már megkezdett György-telepi patkánygyérítés ellenőrzését, szükség esetén a mérgezett csalétek pótlását.

A kivitelező az előírt törvényi előírások betartása mellett a munkákhoz a közterületekre engedélyezett irtószert alkalmaz.

4.) A Pécs Városgondozási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy

2010.06.29 és 2010.07.15. között Pécs város közterületein juhar- és hársfák levéltetű elleni permetezési munkáit végezteti. A munkavégzésre az esti, illetve éjszakai órákban kerül sor.

A kivitelező a munkavégzés során a közterületre engedélyezett növényvédő szert alkalmaz, amely a melegvérű állatokra, valamint az emberre nem veszélyes.

Pécs Holding Zrt.