Távozik a TV2-től Vágó István

Közel két év után távozik a TV2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna – közölte a kereskedelmi csatorna szerdán az MTI-vel.

hirdetés

A döntést a TV2 jövőbeni műsorpolitikájával indokolta Kiss Péter programigazgató, aki a közleményben úgy fogalmazott: “Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsorterveiben nem szerepel olyan formátum, amely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához.

Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkció kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván”.

Vágó István 2000-től nyolc éven át vezette a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsort az RTL Klubon. 2009 nyarán csatlakozott másodízben a TV2-höz, ahol a nézők a Párbaj című vetélkedőben találkoztak vele.

A TV2-n hamarosan induló új vetélkedő, a 40 milliós játszma műsorvezetőjének személyéről a csatorna hamarosan dönt. A hétköznap esténként jelentkező műsor először november 29-én kerül képernyőre.