Új vezetőket kaphat több állami egészségügyi intézmény

Új főigazgatókat nevezhetnek ki tíz állami egészségügyi intézet élére. A nemzeti erőforrás miniszter a Egészségügyi Közlöny legfrissebb számában tetté közzé a pályázatokat.

hirdetés

A kiírás szerint meg lehet pályázni az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, az Országos Sportegészségügyi Intézet, az Országos Vérellátó Szolgálat, az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, az Állami Szívkórház Balatonfüred, a Gottsengen György Országos Kardiológiai Intézet, az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet, a Mátrai Gyógyintézet és a Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet főigazgatói posztját.

A pályázatokat a következő 30 napban lehet leadni személyesen a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban; az elbírálási határidő 60 nap, az állásokat pedig az elbírálást követően azonnal be lehet tölteni.

Nemcsak főigazgatókat, hanem főigazgató-helyetteseket, igazgatókat, gazdasági vezetőket is keres a tárca.

Igazgatókat keresnek a Fog- és Szájbetegek Országos Intézete, az Országos Igazságügyi Orvostani Intézet élére; főigazgató-helyettes gazdasági igazgatót az Országos Idegtudományi Intézethez, a Sopron Rehabilitációs Gyógyintézethez; főigazgató gazdasági helyettest a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet és Mátrai Gyógyintézet számára.

Új gazdasági főigazgatót kaphat az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet, új gazdasági főigazgató-helyettest az Országos Vérellátó Szolgálat, az Országos Sportegészségügyi Intézet, az Országos Mentőszolgálat és Országos Gyógyszerészeti Intézet.

Meghirdették a gazdasági igazgatói posztot az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetnél, az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetnél, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetnél, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézetnél, az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézetnél, az Állami Szívkórház Balatonfürednél és Parádfürdői Állami Kórháznál.