Verekedés tört ki Pécsett a belvárosban, részeg ordítozót állítottak elő

Verekedőket és egy részeg kötözködőt állítottak elő még szombaton Pécsett, a belvárosban. Egy tolvaj tetőt burkoló fémlemezeket próbált lefeszíteni, de a rendőrök megakadályozták.Két részeg fiatalember verekedett össze Pécsett, a belvárosban szombat hajnalban. Mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, ellenük a rendőrség garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Részeg férfi ordibált és kötözködött a járókelőkkel Pécsett a belvárosban szombaton ebédidőben. A rendőrök először figyelmeztették, hogy hagyja abba, de nem engedelmeskedett, ezért kénytelenek voltak előállítani. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Fogóval és feszítővassal próbált fémlemezeket leszedni egy tolvaj Pécsett a Lánc utcában az egyik ház tetejéről szombat hajnalban. Valaki látta, és szólt a rendőröknek. A férfi még a tetőn volt, amikor a rendőrök elfogták, így lopási kár nem keletkezett. A rongálási kár mértéke egyelőre nem ismert. A férfi ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt indult büntetőeljárás.