Simon felfüggesztette párttagságát

 Az MSZP vezetésének kezdeményezésére Simon Gábor elnökhelyettes felfüggesztette párttagságát és valamennyi, a pártban betöltött tisztségét – közölte az MSZP kedd este közleményben az MTI-vel.

hirdetés

A Magyar Nemzet kedden azt írta: Simon Gábor 240 millió forintos be nem vallott vagyont tart ausztriai bankszámlákon.
Az MSZP közleménye szerint jelenleg nem tudható minden kétséget kizáróan, hogy a megjelent állításokból mi igaz.

A szocialista párt vezetése kezdeményezte a párt illetékes testületeinek összehívását csütörtökre, hogy meghallgassák Simon Gábort, majd megtegyék a szükséges lépéseket – írták.

 • va-la

  Ítélőszék nagyon megijesztett – máris reszketek!
  Simon védelmében és az említett cár ügyeiben jobb lenne feljelentést tennie, ha azt képes lenne megfogalmazni – mert itteni fröcsögése kárt okoz az ellenzék értelmesebbjeinek is.

 • Ítélőszék

  Én arra lennék kíváncsi, ha lenne hozzá bátorságod hogy megírd te hitvány firkász cikk író, hogy honnan vannak Orbán -cár milliárdjai? Miért lehet az Orbán családnak egy természetvédelmi terülten kizárólagos joggal bányászni akkor amikor másnak nem?
  honnan van a Felcsuti Orbán kutyájának a polgármesternek milliárdos vagyona? miből épül a felcsuti stadion a semmi közepén?és miből is gazdagodott meg a KÖZGÉP, a FIDESZ pénztár cége és kifizető helye?
  Ha eljön az Április minden tolvaj , hazaáruló, ki narancs bőrbe bújt elszámol az ellopott magánnyugdíj pénztárakkal és a kifosztott takarékszövetkezetek vagyonával is.
  Reszkessetek narancs talpnyalói, mert nem lesz kegyelem