Bokros is beállt a sorba

Bokros Lajos

Kívülről támogatná a Bokros Lajos volt pénzügyminiszter által vezetett Modern Magyarországért Mozgalom (MoMa) a baloldali összefogást – olvasható a hvg.hu hírportálon csütörtökön.

Mint írták, Bokros Lajos a párt csütörtöki rendezvényén jelentette be, hogy a baloldali pártok elfogadták a feléjük kinyújtott “becsületes és önzetlen kezet”. A pártok hamarosan aláírnak egy megállapodást, amelyben a baloldali erők vállalják, hogy győzelmük esetén helyreállítják a jogállamiságot, és elfogadnak egy új, kétfordulós, arányos választási rendszert. A MoMa nem kért pozíciókat az összefogás vezetőitől.

A hvg.hu tudósítása szerint a rendezvényen jelen volt Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője, Horváth Csaba a szocialisták fővárosi frakcióvezetője, valamint Bauer Tamás és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

hirdetés

Hirdetés

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ha elege van a baloldalból, szavazzon a baloldara?
  Bokros is egy átkozott kaméleon!

  http://444.hu/2014/01/16/eleged-van-de-nem-vagy-balos/

  “A Modern Magyarország Mozgalom kicsi, de napról napra erősebb párt, amely ma még nem jut el százezrekhez, de hisszük, hogy valódi jobboldali, piac- és Európa-párti szavazóbázisával jelentősen segíti majd a demokratikus ellenzék győzelmét.”

  Ez aztán a…!!!
  …a jobboldali szavazóbázis segíti majd a csupa exMSZMP-s, exKISZ-es győzemét?!
  Ennyire hülyének nézik a jobboldali szavazókat?

  Baloldali szavazó csakiks az LMP-re fog szavazni! Az MSZP-nek és csatlósainak el kell tűnniük a politikai szintérről és fel kell építeni egy valódi “baloldalt” az LMP vezetésével, hogy legyen 2018-ban alternatíva.
  Az MSZP és alkalmi szövetségeseinek sohasem lesz kormányzási képességük, hiszen közös kormányprogramjuk sem lehet, annyira eltérő a már meghirdetett programjuk!

  Persze biztosan lesznek, akik a káoszra szavaznak, hiszen a káosz is hozhat profitot, sokak számára…

 2. Most néztem, hogy szabó iván meghalt már szegény, na tessék róla példát venni! 🙂

 3. Na még egy megélhetési senki bújt elő a fiókból, nagyon gyűlnek a zombik. Közben előkerült szili katika is bitang nagy önbizalommal és tenni akarással. Torgyán doktor merre jár, nem akar ő is csatlakozni? Esetleg magyar bálint, szabó iván? Vicc.

Comments are closed.