Egy nap alatt duplázott Csizi és Hoppál

Választókerületenként több mint a szükséges szignók dupláját gyűjtötte össze Csizi Péter és Hoppál Péter, a Fidesz két pécsi országgyűlési képviselőjelöltje. Az aktivistákat a legtöbb helyen már várták, atrocitások nem történtek.

– Bennünket is meglepett, mekkora érdeklődéssel indult a kampány, hiszen a választókerületekben sokan személyesen keresték fel irodáinkat, hogy támogatásukról biztosítsanak bennünket. Az esős idő ellenére is az első nap végére a jelöltenként szükséges 500 aláírás több mint kétszeresét gyűjtöttük be – jelentette be Csizi Péter, a Fidesz pécsi 1-es körzetben induló országgyűlési képviselőjelöltje kedden sajtótájékoztatón.

Csizi Péter, Guzsvány Attila 008

Guzsvány Attila, a 2-esben induló Hoppál Péter kampányfőnöke azt mondta, Komló és Pécs családi házas körzeteiben sem okozott problémát a szignók gyűjtése, az emberek mindenhol kedvesen, barátságosan fogadták aktivistáikat. Idén egyébként rekordszámú önkéntes áll a a párt rendelkezésére, 567-en segítik őket.

Lapunk kérdésére Csizi Péter azt mondta, komolyabb elutasítással, atrocitással sehol sem találkoztak; a kormány rezsicsökkentési politikáját pedig az is támogatja, aki nem kívánta aláírásával támogatni a jelölteket, mondta.

A Fidesz nem áll meg a szignók gyűjtésével, a következő két-három hétben folyamatosan járják majd a városrészeket a szervezet aktivistái. S cél, hogy minden pártnál több szignót gyűjtsenek be a pécsiektől. Ez a szám jelöltenként akár több tízezer is lehet a remények szerint.

Hirdetés