Egy nap alatt duplázott Csizi és Hoppál

Választókerületenként több mint a szükséges szignók dupláját gyűjtötte össze Csizi Péter és Hoppál Péter, a Fidesz két pécsi országgyűlési képviselőjelöltje. Az aktivistákat a legtöbb helyen már várták, atrocitások nem történtek.

– Bennünket is meglepett, mekkora érdeklődéssel indult a kampány, hiszen a választókerületekben sokan személyesen keresték fel irodáinkat, hogy támogatásukról biztosítsanak bennünket. Az esős idő ellenére is az első nap végére a jelöltenként szükséges 500 aláírás több mint kétszeresét gyűjtöttük be – jelentette be Csizi Péter, a Fidesz pécsi 1-es körzetben induló országgyűlési képviselőjelöltje kedden sajtótájékoztatón.

Csizi Péter, Guzsvány Attila 008

Guzsvány Attila, a 2-esben induló Hoppál Péter kampányfőnöke azt mondta, Komló és Pécs családi házas körzeteiben sem okozott problémát a szignók gyűjtése, az emberek mindenhol kedvesen, barátságosan fogadták aktivistáikat. Idén egyébként rekordszámú önkéntes áll a a párt rendelkezésére, 567-en segítik őket.

Lapunk kérdésére Csizi Péter azt mondta, komolyabb elutasítással, atrocitással sehol sem találkoztak; a kormány rezsicsökkentési politikáját pedig az is támogatja, aki nem kívánta aláírásával támogatni a jelölteket, mondta.

A Fidesz nem áll meg a szignók gyűjtésével, a következő két-három hétben folyamatosan járják majd a városrészeket a szervezet aktivistái. S cél, hogy minden pártnál több szignót gyűjtsenek be a pécsiektől. Ez a szám jelöltenként akár több tízezer is lehet a remények szerint.

Hirdetés

16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. … én olyasmit olvastam a postaládába dobott szórólapon, hogy nem lesz “házhoz menés…” Akkor most hogy’ van ez ?

  2. Én olyasmit olvastam a postaádába dobott szórólapon, hogy nem lesz “házhoz menés…”

  3. szerintem meg az egész egy nagy csalás nem más. Alkár egy szem FIDESZ pártkatona is kiállíthatta hónapok óta mint a kétezer aláírást adatokkal együtt. Ne bízzatok a sikerben, mert túl sok a bűnötk ahhoz hogy az emberek birka módjára kövessenek benneteket Hamarosan elszámoltatás lesz és vége a FIDESZ rémuralmának

  4. Ez az okostojás inkább arról tartana ilyen serényen sajtótájékoztatót, hogy hány új munkahelyet hoztak az utóbbi 3 évben!

  5. “S cél, hogy minden pártnál több szignót gyűjtsenek be a pécsiektől. “-mint a dedóban, kinek van több színes ceruzája. Mit várnak ettől?
    Hangszórót ajándékba?

  6. Sok itt a szánalmas komment. Ha nem érdekel ne olvasd. A politikai pártokat az ujság ugyan úgy mutatja be. Szóval a szánalmas irigykedö szoci dumát be kéne már fejezni. Bár tudjuk hazudtok reggel éjjel meg este… Németek ehez ujság sem kell :-):-)

  7. Mit kell beszólni, ha a többi párt tart sajttájt ilyen témában gondolom aztis megírják. Múltkor ugyanitt szerepelt Szili meg Tóth Berci is itt nyomja a sódert a cikkekben. Akkor szocibérencek is. Kampány van emberek!

Comments are closed.