Fagyival melegített Mesterházy

Belvárosi sétát követően nyaltak el egy-egy fagyit a baloldali összefogás MSZP-s prominensei Pécsett a Széchenyi téren. Mesterházy Attila megyei kampánykörútján ejtette útba a Mecsek fővárosát – és előtte még 6 másik várost.

mesterházy-25_JAV

Bár csak este hatkor kezdte mozgosító fórumát Mesterházy Attila Kertvárosban, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje már 5 óra előtt Pécsre ért. Egy kis belvárosi séta után – megnézte a Leonardo-lovat is a főtéren, együtt fagyizott az MSZP pécsi és megyei nagyjaival az egyik Széchenyi téri cukrászdában.

Mesterhazy_14_JAV

Mesterházy Attila nem igazán keltett nagy feltűnést a pécsi belvárosban, és bár népes MSZP-s delegáció kísérte, az emberek alig vették észre, vagy mentek oda üdvözölni. Igaz, bekiabálások sem voltak, csak egy férfi szólt oda, hogy “Attila! Hol a 600 millió?”, egy másik fiatal lánynak pedig ismerős volt ugyan, de Vona Gábornak nézte.

Ott voltunk az esti kampánygyűlésen is, ahol Mesterházy Attila mindenkit telefonálásra buzdított a választások napján. Tudósításunkat ide kattintva olvashatják.

mesterhazy_nyal

Hirdetés