Facebookon sokkolnak a képviselőjelöltek

Választókerületenként átlagosan húsz egyéni jelöltre és legalább ugyanennyi pártra szavazhatunk az áprilisi választásokon. Sok baranyai jelölt lendült akcióba a legnagyobb közösségi oldalon a szavazatokért. 


A legtöbben alkoholos állapotban, kezükben itallal pózolnak, más izmaival vagy pecás zsákmányával büszkélkedik, és van olyan volt bokszvezető, akit két éve gabona-áfacsalás miatt vitt el a TEK. Többségük önmagát adja a fotókon. Nézze meg, kire szavazhat és kire szavazhatott volna, ha nem tiltja le őket a választási bizottság. Legtöbbjük az esélytelenek nyugalmával indul. Közösségi profiljukban önmagukról vallanak, kendőzetlenül.

hirdetés

Sztojka Norbert – MCF

A 27 éves szigetvári körzetben induló férfi munkahelye titok, de korábban (állítása szerint) a pokolban dolgozott. Kedvence a pizza és a kóla, a csonkamindszenti focicsapat oszlopos tagja, és egyszer rommá törte Daewooját. Pécsett született, de mostani lakhelye „Barcelona”.

sztojka norbert

 

Csiszárné Nagy Erzsébet – Tiszta Energiával Magyarországért (TEMPO)
Adatlapja szerint családi vállalkozást vezet. Közösségi oldalán kampányol. Zsánere a szűk nadrágos, kigyúrt, szőrmentes, mikulásnak öltözött férfi – legalábbis ilyen fotót küldött nő ismerőseinek. A pecázás is közel áll hozzá, egy képen egy hatalmas ponttyal pózol. Amiről azt írta, nem volt könnyű kifogni.

csiszárnéuj

 

Mályi Lászlóné – Seres Mária Szövetségesei
Saját vallomása szerint egykor polgármester volt a Hajdú-Bihar megyei Folyáson. Képei szerint szereti a száguldást, egy sportmotoron is pózol a hitelesség kedvéért. Közösségi oldalán agitálta ismerőseit aláírásokért, sikerült neki. „Most értem haza. Most már biztosan meg van!!!!!!!!! Ez a gyűjtés nem volt semmi, amilyen akadályokat gördítettek folyamatosan az utunkba.” – lelkendezett.

malyi (2)

Fazakas András – Sportos és Egészséges Magyarországért
Sokan Böröcz néven ismerik, bulikat és a pár részt megélt Böröcz show-t szervezte a Pécsi Tudományegyetemen. Önbizalma határtalan: „Minden elfogultság nélkül asszem hibátlanra sikerültem.:)))” A sört nagyon szereti, több fotót is megoszt erről.

fazakas andras

Erdélyi Sándor – Seres Mária Szövetségesei

Biztosítási ügynökként dolgozik, képei szerint Göncz Árpád-fan és szereti a villányi borokat és a cseh söröket. Egy prágai sétahajózáson a poén kedvéért még a hajó mentőövét is magára húzta. Orbánt nem szereti, Kádárt viszont annál inkább.

Szereti a szexista szőke nős és anyós vicceket, ezeket meg is osztja:
„Két cápa panaszkodik egymásnak:
– Képzeld, a múltkor lenyeltem egy szörföst. Olyan vacak napolajat használt, hogy napokig hasmenésem volt tőle!
– Ne is mondd! Nemrég lenyeltem egy szőke nőt. Olyan üres volt a feje, hogy egy hétig nem tudtam lemerülni!”
“Anyósom bent égett a házban, ennek emlékére szeretném kérni a Romantic együttestől a Szeretem a bőröd illatát című számot!”

erdelyi sandor

Császár Norbert – A haza nem eladó
A 30 éves NAV-alkalmazott Szigetváron indul. Adatlapjáról gyorsan kiderül, hogy Alfa Romeo mániás, és imádja magát fényképezni. Azt is megmutatja, hogy néz ki télapónak öltözve, és milyen, amikor alszik.

csaszar norbert

Dallos Norbert- MCF Roma Összefogás Párt
Fodrász Pécsett. A képek szerint imád utazni, sokat bulizik, nagy rajongója a Jégernek és a bornak.

dallos norbert

Radányi Norbert – Sportos és Egészséges Magyarországért

Edző, sportoló, modell.

Radányi Norbert

 

Donáczi György – Független Kisgazdapárt
Az egykori autóversenyző ma is a sebesség megszállottja – ezt fotókkal is alátámasztja. Saját bevallása szerint például 2003. augusztusában a Pécs-Siófok-Ferihegyi repülőtér távolságot, vagyis 232 kilométert másfél óra alatt tette meg Audi RS6-os autójával, átlagsebessége 155 km/h volt.

donaczi gyorgy

 

Sajnos, nekik nem sikerült, pedig ígéretes jelöltnek tűnnek: 

Szőnye Ákos – UDP

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8ZXzO4ENIHo” width=”650″]

Nem volt elég aláírása, ezért nem sikerült elindulnia a választáson, pedig közösségi oldala szerint több jó példát is mutat választóinak. A Pécsi Tudományegyetem informatikai referense, szereti a paintballt. A neten terjedő ivós játékot is kedveli, erről videót is megosztott, amikor egy korsó sört húz le.

szonye akos

 

Haffner Roland József – Független
Sajnos nem indulhat, pedig ígéretes jelölt. Rendetlen lakásáról, ágyban egy hízott cicával hentergő kedveséről is megosztott képeket. Legjobb mottója: „Alkohol nélkül ünnepelni, pont olyan mint pornót nézni a rádióban.”Aláírásgyűjtésre a közösségi oldalát is felhasználta. „Ha valaki aláírásával támogat és akár szól ismerőseinek, akkor azt megköszönném”. Arról, hogy nem indulhat, blogján is írt. Az 529 összegyűjtött ajánlásból, “egyéb okból” 181 ajánlást nem fogadtak el…

haffner2

Gy. István – EU. ROM

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=TKvk9w7MaQ4″ width=”650″]
Nem tudott elég érvényes aláírást összegyűjteti, így nem indulhat. A Pécsi VSK volt bokszelnöke, 2012-ben a TEK kommandósai fogták el komlói lakásában, miközben az igazak álmát aludta. Gabonakereskedelemmel kapcsolatos áfacsalással gyanúsítják, márciusban emel vádat ellene a Pécsi Ügyészség. A gyanú szerint több fiktív céget felhasználva – csaknem 180 millió forint értékben – adott el gabonát baranyai mezőgazdasági cégeknek. A férfi különböző helyekről szerezte be az árut, vásárlását fiktív számlákkal igazolta, majd valótlan adóbevallást tett.

gyoja

[note note_color=”#131311″]A HIVATALOS INDULÓK LISTÁJA[/note]

(A sorrend a valasztas.hu alapján történt)

Baranya 01.választókerület (Pécs)

Szaksz Tamás  SEM (Sportos és Egészséges Magyarországért Párt)
Szentes Richárd  Független jelölt
Sárközi Lajos  Független jelölt
Eckert Péter   SZAVA (Szabad Választók Pártja)
Török Edina   A Haza nem eladó Mozgalom Párt
Erdélyi Sándor Mihály SMS (Seres Mária Szövetségesei)
Dr. Kóbor József  LMP
Juhász István  Szociáldemokraták
Tóth József   JESZ (Jólét és Szabadság Demokrata Közösség)
Németh Zsolt  Jobbik
Csiszárné Nagy Erzsébet TEMPO (Tiszta Energiával Magyarországért Párt)
Csizi Péter   FIDESZ-KDNP
Gyócsi Győző Roland Független jelölt
Dr. Tóth Bertalan  MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP
Ördög Margit Rozália Független Kisgazdapárt
Zilinszki Zita   Magyar Cselekvő Párt
Barna László István KTI (Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt)
Kissné Patkós Gyöngyi Hajnalka MCF (MCF Roma Összefogás Párt)

Baranya 02. választókerület (Pécs)

Urszán Béla   EU. ROM (Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt )
Gyimesi Gábor Jenő Jobbik
Kiss Zoltán   Magyar Cselekvő Párt
Dallos Norbert  MCF (Magyarországi Cigánypárt)
Dr. Hoppál Péter Tamás Fidesz-KDNP
Radányi Norbert  SEM (Sportos és Egészséges Magyarországért Párt)
Parádainé Jászfi Viktória ÚDP (Új Dimenzió Párt)
Kittl János István  KTI (Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt)
Petrecz Veronika  ÚMP (Új Magyarország Párt)
Dr. Szakács László MSZP-Együtt-DK-PM-MLP
Héjjas Illés Gábor  JESZ (Jólét és Szabadság Demokrata Közösség)
Donáczi György János Független Kisgazdapárt
Dr. Keresztes László Lóránt LMP
Gavri Edit   Szociáldemokraták
György Zoltán Imre A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt
Sáfár Ferenc   ÖP (Összefogás Párt)

 

hirdetés

Hirdetés

25 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ylang Ylang!

  Van mitől félned? Engem a ci…ny hordák tartanak félelemben, nem Németh Zsolti.

 2. A helyi orbanista lakájmédiának sikerült az eddiginél is lejjebb süllyednie. A tahósági Lázár-index is kiakadna ettől.
  A legtöbb fenti jelöltről semmi “sokkoló” nincs, de fontosnak tartja a kormánypárt, hogy várható győzelme ellenére is még jól sárba tapossa a teljesen esélytelen ellenfeleit is. Úgy látszik, a narancsos urak öltöny-nyakkendőben járnak kirándulni is, soha egy korty alkoholt nem isznak és nem mesélnek szőke nős viccet sem. Köszönjük nekik, hogy a gyűlölködést, köpködést, a karaktergyilkosságot a hétköznapi politikai “kultúra” részévé tették.
  Egyébként tényleg jó kérdés, hogy pl. hol vannak a jobbikos jelöltek, akiknek nem a facebook oldalán lehetne találni 1-1 cikis képet, hanem egész évben nyilvánosan mocskolódnak a parlamentben.

 3. Engem Németh Zsolt sokkol, a gonosz törpe, aki a kampányvideókon alulról kameráztatja magát, hogy nagyobbnak látszódjon. Az ő pártja, a jobbik nem is olyan régen a városba csődiítette szervezett buszokkal a délvidék összes bűnözőjét, hogy félrészegen ijesztegessék a pécsieket. (Halálbüntetés melletti tüntetés.) Komolyan ezeket az embereket kell alázni? (És pontosan mivel is? Ki lát itt bármni sokkolót? Remélem, legalább néhányuk beperli a pécsmát.) Inkább azon kéne elgondolkodni, hogyan nőhettek a Németh Zsolt féle senkik valakikké a városban. És további kártékony tevékenységüknek gátat vetni. Uff.

 4. Hajrá Donáczi Gyuri! Te legalább tudsz vezetni, nem úgy mint az a sok balf…sz az utakon.

 5. Nos ebből is látszik mennyire veszélyes az intim szféra kiteregetése. Sokan azért nem írtak alá senkinek, nehogy megjelenjen a nevük egy szigorúan nyilvántartott listán, de a FaceBook-ra gondolkodás nélkül feltesznek mindent, kiszolgáltatva magukat az ilyen, és ehhez hasonló tetűknek mint eme orgánum.

 6. Ma is a sebesség megszállottjaként, mint amire azt a cikk megjelenítője hivatkozik ugyanilyen gyorsasággal szándékozom a Független Kisgazdapárt választási programját a választók akaratából célba vinni. Jobbról és balról kímélet nélküli előzési manőverekkel a politikai versenypályán.

 7. Elnézést csak még pár szót:
  1. A képem Mecseken történő kirándulás és pihenés, amit alkoholizáló szövegkörnyezetbe helyeztek el. Egy kirándulás miért sokkoló????
  2. Miért hazudhat Németh Zsolt a Jobbik jelöltje a Pécsi Hírekben (9 oldal)? A Pécsi Hírek idézett: a kamupártok képviselői kiabáltak az államkincstárnál, hogy mi az hogy vissza kell fizetni az állami kampánypénzt. A pártoknak nem kell visszafizetni az állami támogatást, csak az egyéni jelölteknek, ha nem érik el a 2%-ot. A Pécsi Hírek ócsmárolja az induló jelölteket, hogy csak a támogatásért indulnak és azt sem tudják, hogy vissza kell fizetni a támogatást, ha nem érik el a 2%-ot. Képzeljék azt is ismert, hogy a Magyar Közlönyben közzé kell tenni az elszámolást. A független jelölteknek, mivel nincs adószámuk: kérelmet kell írni az Igazságügyi Minisztériumba, hogy megjelenhessen a hirdetésük. Nem csak a jelöltek képei botrányosak, hanem az Önök cikke is, amiből botrány lesz!

 8. Kedves Lajos! Elgondolkodtam azon, hogy milyen rossz példát mutattam azzal, hogy megszegtem a KRESZ szabályt, de már 11 évvel ezelőtt. Akkor még fiatal voltam mindösszesen 57 éves. Ma köszönhetően a megépült Pécs-Bp. autópályának mintegy 2 óra 15 perc alatt kényelmesen lehet Ferihegyre, illetve a már az is megváltozott a Liszt Ferenc repülőtérre érkezni. Ez sem rossz idő.

 9. Felszerettem volna hívnia Pécsi Hírek szerkesztőségét, bármilyen sajnálatos de a cégnek (kiadónak) nincs nyilvános telefonszáma, csak apróhirdetésre adnak telefonszámot. E-mail címes elérhetőségben merítik ki az olvasok elérhetőségét? Ennyire merik magukat vállalni? Azt hittem, hogy van törvény a kiadók elérhetőségéről (Impresszum), elnézést, lehet tévedtem…

 10. „Alkohol nélkül ünnepelni, pont olyan mint pornót nézni a rádióban” Ez nem az én mottóm egy ismerős hozzászólása volt a közösségi oldalon, ahhoz amiről fogalmik sincs (?). Ugyanis egy magát demokratikus csoportnak nevezett szervezet azzal próbált “megzsarolni”, hogy ha nem lépek vissza a választástól, akkor fotót tesznek rólam közzé, amin alkoholt iszok. Ez nem az én mottóm, hanem az ismerősöm hozzászólása, ill. véleménye volt a “zsarolásról”, ami komolytalan volt, mert mi van akkor ha valaki alkoholt iszik egy bulin (2008). Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Önök csak ezzel foglalkoznak…
  Haffner Roland József

 11. Donáczi Úr!
  Azon kellene elgondolkodni, hogy milyen példát mutat azzal, hogy sokszorosan áthágta a KRESZ szabályokat, és erre még büszke is???

  A többi kamu jelölt pedig mit akar képviselni, ha önmagukat sem tudják…

 12. Én szívesen szavazok majd Sztojka Norbertre, mert látom, hogy a stílusérzéke kifogástalan…ha valaki napszemüvegek terén jól dönt, akkor más kérdésekben sem okozhat csalódást…..

 13. vai pra onde?
  Még annyi a különbség, hogy ezek az emberek nem szedték meg magukat az adófizetők pénzén! 😀

 14. Ezek az emberek legalább önmagukat adják és nem rejtik el igazi önmagukat, nem mutatják szépnek és jónak magukat mint az “igazi” politikusok….
  Inkább szavazok rájuk, mint a most kormányon lévőkre!

 15. “Mindenki mindenki ellen , mindegy csak dolgozni ne keljen !” -Bikini . Mai is aktuális sláger .

 16. Szerintem nem bántó ez a cikk, és vannak ugyan “durva” arcok, de mégis sokkal emberibbek, mint a hivatásos politikusaink! Én szurkolok nekik, de biztosan nem megyek el szavazni.

 17. Tisztelt pécsma híroldal! Úgy látom ,hogy több sebből is vérzik a negatív szándékú közleményük rólam mint az FKgP képviselő jelöltjéről.
  1) Mivel a facebookon megosztott fotó immár mintegy 11 éve készült milyen alapon állítja a közlő, hogy:”‘Az egykori autóversenyző ma is a sebesség megszállottja”
  2) A facebook-on a megosztások kizárólag az ismerősök részére történnek és a vélemények is a kommentek lehetőségére korlátozódnak.
  3) Az önök portáljával a leközölt személyek nem osztották meg a fotókat. Ebben a formában, az így egy csokorba szedett fotók és a hozzáfűzött vélemények egyrészt adathalászásnak minősülnek valamint személyes jogokat is sértenek ami eljárás megindításának lehet az alapja.

 18. Csak annyi a különbség a már ismert jelöltek és ezek között, hogy az ismertek nem teszik ki a hasonló képeket.

Comments are closed.