Kőhegyi-ügy: Németh Zsolt vizsgálatot kért pénteken

Németh Zsolt 004

Személyesen, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális központjában adta be kérelmét Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője, hogy a szervezet indítson vagyonosodási vizsgálatot Kőhegyi István ellen.

– Hétfőn jelentettem be, hogy megteszem ezt a lépést. Azért csak pénteken jöttem, mert az elmúlt napokban azt reméltem, hogy Kőhegyi István maga áll a nyilvánosság elé. Rajtam kívül ugyanis a sajtó is magyarázatot várt arra a kérdésre, hogy országgyűlési mandátumának 2010-es elvesztését követően nem egészen egy évvel hogyan keletkezett közel 75 millió forintos megtakarítása egy napvilágra került számlakivonat szerint – mondta el Németh Zsolt a sajtó képviselőinek, miután átadta kérelmét az adóhivatal regionális központjában.

A Jobbik parlamenti képviselője hozzátette: nem feltételezik, hogy Kőhegyi – akinek 2010-ben még vagyonnyilatkozata szerint közel ötvenmilliós tartozása és kétmillió forintnyi készpénze volt – törvénytelenül halmozta fel pénzét, de mivel nem nyilatkozott annak eredetéről, az adóhivataltól várja a választ, hogy miből sikerült ekkora vagyonra szert tennie.

Várt, hátha előáll az infókkal szocialisták megyei elnökségi tagja
Várt, hátha előáll az infókkal szocialisták megyei elnökségi tagja

Németh elmondta: továbbra is azt tanácsolja a volt MSZP-s képviselőnek, a Pécs Holding szocialisták által delegált felügyelőbizottsági tagjának, Tóth Bertalan képviselőjelölt állítólagos kampányfőnökének, de minimum kampányemberének, hogy számoljon be az embereknek vagyona eredetéről – így a jobbikos képviselő.

[box title=”Együtt kampányolnak” box_color=”#db1f1f”]kőhegyi jimmyEz az autó szerepel Kőhegyi vagyonnyilatkozatában? A Suzuki Jimny most kampányautó…

Tóth Bertalannal eddig sokszor kint volt a vásárban (középen)
Tóth Bertalannal eddig sokszor kint volt a vásárban (középen)
[/box]

– Mivel nem cáfolta, hogy rendelkezik az ominózus 75 millió forinttal, a magánszemélyek, pécsi, baranyai vállalkozók számára is érdekes lehet, hogyan lehet egy év alatt így meggazdagodni; tapasztalatait akár a közgazdaságtudományi kar tananyagába is be lehetne építeni – tette hozzá.

[box title=”Németh megnézte” box_color=”#a03131″]A képviselő azt mondta, a hét során személyesen tekintette át a pesti képviselői irodaházban Kőhegyi vagyonnyilatkozatát, hogy meggyőződjön róla, mivel rendelkezett 2010-ben. E szerint ekkor még csak 2 milliós megtakarítása, közel 50 milliós tartozása volt. Arról is meggyőződött Németh, mondta, hogy több mint tíz gazdasági társaságban volt érdekeltsége Kőhegyinek.[/box]

hirdetés

16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Az amit Németh akar, az helyes dolog. A végeredmény már borítékolható, a NAV nem ad semmi választ, a Kőhegyi félék súlyra megveszik a külömböző hatóságokat, ezért nem történik semmi ebben az országban.

 2. Nonémá!

  A párt programját nézd, ne egy embert a tagok közül. Minden pártban található fekete bárány.

 3. Kedves Máté! A kis agresszív puffancsot személyesen ismerem. Szerintem nem jó ember. A youtube-on a mai napig megtalálhatóak a tökéletesen értelmetlen parlamenti hozzászólásai és ünnepi beszédei.

 4. Kedves Nonémá. “Viszont ez a kis agresszív puffancs se jobb ember.” induljon ellene is vagyonosodási eljárás és meglátjuk. Viszont Te ezzel a kommenttel tanúbizonyságot tettél mind műveltségedről, mind emberségedről. Gratulálok (taps-taps-taps). Most komolyan a külsejéről ítéled meg az embereket? Felszínességből ötös, kérlek szavazz modellekre, azzal ki lesz segítve ez az ország. Gratulálok (ismét).

 5. Kampányfőnök vagy sem, nem áll ki a nyilvánosság elé és nem támaszt alá semmit. Addig pedig a jó és rossz hiszemű ember azt talál ki róla és az egész stábjáról, amit akar!

 6. ?????????? Szóval,megint nem a lényeget látja már Jobbik sem!!!!! Sajnos úgy látom a jobbik beállt a Fidesz mögé erősen! Igaz a Vona Gábor nem ezt mondta, viszont kel a helyi befutó az önkormányzatnál !!!!

 7. Nem tudom ki ez a Kőhegyi, nem is érdekel. Ha lopott, nyerje el a büntetését. Viszont ez a kis agresszív puffancs se jobb ember.

 8. Az összes parlamentben ülő, illetve politikai vonalakon mozgolódó magyar állampolgárral is ezt kéne tenni…asszem sok érdekes részlet derülne ki. Ma Magyarországon bérből, becsületes munkával nem lehet ekkora vagyonokat felhalmozni…sztem!

 9. Lankadatlan szorgalommal méhecske módon is lehet ilyen csekély összeget összeszedni a déli menüztetésből…

Comments are closed.