Kőhegyi-ügy: Németh Zsolt vizsgálatot kért pénteken

Németh Zsolt 004

hirdetés

Személyesen, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális központjában adta be kérelmét Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője, hogy a szervezet indítson vagyonosodási vizsgálatot Kőhegyi István ellen.

– Hétfőn jelentettem be, hogy megteszem ezt a lépést. Azért csak pénteken jöttem, mert az elmúlt napokban azt reméltem, hogy Kőhegyi István maga áll a nyilvánosság elé. Rajtam kívül ugyanis a sajtó is magyarázatot várt arra a kérdésre, hogy országgyűlési mandátumának 2010-es elvesztését követően nem egészen egy évvel hogyan keletkezett közel 75 millió forintos megtakarítása egy napvilágra került számlakivonat szerint – mondta el Németh Zsolt a sajtó képviselőinek, miután átadta kérelmét az adóhivatal regionális központjában.

A Jobbik parlamenti képviselője hozzátette: nem feltételezik, hogy Kőhegyi – akinek 2010-ben még vagyonnyilatkozata szerint közel ötvenmilliós tartozása és kétmillió forintnyi készpénze volt – törvénytelenül halmozta fel pénzét, de mivel nem nyilatkozott annak eredetéről, az adóhivataltól várja a választ, hogy miből sikerült ekkora vagyonra szert tennie.

Várt, hátha előáll az infókkal szocialisták megyei elnökségi tagja
Várt, hátha előáll az infókkal szocialisták megyei elnökségi tagja

Németh elmondta: továbbra is azt tanácsolja a volt MSZP-s képviselőnek, a Pécs Holding szocialisták által delegált felügyelőbizottsági tagjának, Tóth Bertalan képviselőjelölt állítólagos kampányfőnökének, de minimum kampányemberének, hogy számoljon be az embereknek vagyona eredetéről – így a jobbikos képviselő.

[box title=”Együtt kampányolnak” box_color=”#db1f1f”]kőhegyi jimmyEz az autó szerepel Kőhegyi vagyonnyilatkozatában? A Suzuki Jimny most kampányautó…

Tóth Bertalannal eddig sokszor kint volt a vásárban (középen)
Tóth Bertalannal eddig sokszor kint volt a vásárban (középen)
[/box]

– Mivel nem cáfolta, hogy rendelkezik az ominózus 75 millió forinttal, a magánszemélyek, pécsi, baranyai vállalkozók számára is érdekes lehet, hogyan lehet egy év alatt így meggazdagodni; tapasztalatait akár a közgazdaságtudományi kar tananyagába is be lehetne építeni – tette hozzá.

[box title=”Németh megnézte” box_color=”#a03131″]A képviselő azt mondta, a hét során személyesen tekintette át a pesti képviselői irodaházban Kőhegyi vagyonnyilatkozatát, hogy meggyőződjön róla, mivel rendelkezett 2010-ben. E szerint ekkor még csak 2 milliós megtakarítása, közel 50 milliós tartozása volt. Arról is meggyőződött Németh, mondta, hogy több mint tíz gazdasági társaságban volt érdekeltsége Kőhegyinek.[/box]

 • haha

  Az amit Németh akar, az helyes dolog. A végeredmény már borítékolható, a NAV nem ad semmi választ, a Kőhegyi félék súlyra megveszik a külömböző hatóságokat, ezért nem történik semmi ebben az országban.

 • pártbesugó

  nonémá a tartótisztem volt.

 • vackor

  Nonémá!

  A párt programját nézd, ne egy embert a tagok közül. Minden pártban található fekete bárány.

 • Nonémá

  Kedves Máté! A kis agresszív puffancsot személyesen ismerem. Szerintem nem jó ember. A youtube-on a mai napig megtalálhatóak a tökéletesen értelmetlen parlamenti hozzászólásai és ünnepi beszédei.

 • QQRIQ

  Bodzázott! Ennyi.

 • Máté

  Kedves Nonémá. “Viszont ez a kis agresszív puffancs se jobb ember.” induljon ellene is vagyonosodási eljárás és meglátjuk. Viszont Te ezzel a kommenttel tanúbizonyságot tettél mind műveltségedről, mind emberségedről. Gratulálok (taps-taps-taps). Most komolyan a külsejéről ítéled meg az embereket? Felszínességből ötös, kérlek szavazz modellekre, azzal ki lesz segítve ez az ország. Gratulálok (ismét).

 • Nagy István

  Kampányfőnök vagy sem, nem áll ki a nyilvánosság elé és nem támaszt alá semmit. Addig pedig a jó és rossz hiszemű ember azt talál ki róla és az egész stábjáról, amit akar!

 • ÉN+Én

  ?????????? Szóval,megint nem a lényeget látja már Jobbik sem!!!!! Sajnos úgy látom a jobbik beállt a Fidesz mögé erősen! Igaz a Vona Gábor nem ezt mondta, viszont kel a helyi befutó az önkormányzatnál !!!!

 • Pécsi

  Kőhegyi képviselő?

 • Nonémá

  Nem tudom ki ez a Kőhegyi, nem is érdekel. Ha lopott, nyerje el a büntetését. Viszont ez a kis agresszív puffancs se jobb ember.

 • Én

  Az összes parlamentben ülő, illetve politikai vonalakon mozgolódó magyar állampolgárral is ezt kéne tenni…asszem sok érdekes részlet derülne ki. Ma Magyarországon bérből, becsületes munkával nem lehet ekkora vagyonokat felhalmozni…sztem!

 • Békés

  Lankadatlan szorgalommal méhecske módon is lehet ilyen csekély összeget összeszedni a déli menüztetésből…

 • Lol

  Megragadtátok a lényeget!

 • Schalt Kálmán

  Kőhegyi tényleg nem volt kampányfőnök, de csak hazudjatok tovább.

 • Tények

  Kőhegyi nem Tóth Bertalan kampányfőnöke, elég a hazugságokból.

 • Lol

  Ja, engem is érdekelne, jól jönne a pénz!:)