MSZP: a kormányváltás már megtörtént

A baloldaliak szerint már csak a kezekben kell megtörténnie a kormányváltásnak, hiszen az emberek fejben már döntöttek. Az MSZP-sek szerint nagyon sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban. 

hirdetés

Az ellenzéki Összefogás MSZP-s kontingense pénteken tartott kampányértékelő sajtótájékoztatót. Tóth Bertalan, az MSZP jelöltje szerint nagy munkán vannak túl, nagyon sok emberrel beszéltek, és az elmúlt hetekben azt tapasztalták, hogy valóban kormányváltó hangulat van, de az emberek félnek, ezért nem vállalják a véleményüket. Tóth arra kérte az embereket, hogy minél többen menjenek el szavazni. Szerinte az ő kampányuk nem volt mocskolódó, a programjukat hirdették meg.

mszp (6)

Ennek három alappillére volt: a helyi adók csökkentése, a közbiztonság javítása, munkahelyteremtés szükségessége.

Szakács László, a másik szocialista pécsi képviselőjelölt az elvándorlásra, a munkahelyek hiányára hívta fel a figyelmet. Elmondta azt is, hogy az embereket is megkérdezték levélben, az ő véleményük alapján véglegesítették a programjukat. Majd a választás napjáról is beszélt.

– Hallottunk mi is városi legendákat kifogyó tollakról, s arról, hogy a közmunkásoknak le kell fényképezniük a szavazólapokat – mondta. – Azt javaslom, hogy egy ember fotózza le csak, és azt küldje körbe! Ugyanakkor sokan mái napig nem kapták meg az értesítést arról, hogy hol, melyik szavazókörben voksolhatnak. Ezért a helyi választási irodát még érdemes felkeresni.

A sellyei polgármester, Nagy Attila a szigetvári körzetben indul, amelybe 174 település tartozik. Mint mondta, ugyan 29 képviselőjelölt indult, de csak ő járja végig az összes települést.

– A kormányváltás már megtörtént a fejekben és a szívekben, azért dolgozunk, hogy a kezekben és a lábakban is megtörténjen – szögezte el.

Hirdetés