Őri: két kérdésre várnak választ a pécsiek Mesterházytól

Őri László sajtótájékoztatón reagált a hírre, hogy Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke hétfőn este Pécsre látogat, s fórumot tart.

hirdetés

Mint mondta, Pécs két ügyben várja Mesterházy Attila válaszát. Jelezte: Mesterházy Attila helyetteséről, Simon Gáborról kiderült, hogy összesen öt bankszámlát rejtegetett több százmillió forintnak megfelelő összegekkel.

– Tudni szeretnék az emberek, hogy kihez tartoznak ezek a pénzek, amelyekért az MSZP-sek egy emberként falaznak Mesterházy Attilával az élen – közölte Őri László.

Őri László

A fideszes képviselő szerint egyelőre a párt Baranya megyei elnökségi tagja, Kőhegyi István sem tudta megmondani, hogy egy év leforgása alatt hogyan lett közel ötvenmillió forintos tartozásából hetvenmillió forintos vagyona.

– A pécsiek ugyancsak várják Mesterházy válaszát arra, hogy rendjén valónak, hétköznapinak tartja-e mindezt. Úgy gondoljuk, eljött a válaszadás ideje, mert Mesterházy Attila vagy alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen pártjában, vagy hazudik, ezzel pedig ő is részesévé válik minden idők legkorruptabb választási szövetségének – vélekedett Őri László.

Hirdetés

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gyanítom, hogy 7-én kiderül, hogy Simonnak semmi köze a bankszámlájához, hiszen akkor is tett be valaki pénzt a bankszámlájára, amikor már szorult rajta a hurok. nekem ne mesélje senki, hogy saját maga tette be. Honnét vannak az információk a banktitkokról?

  2. vicces szerkesztése van a pécsmának. alig találtam meg, hogy mire is reagált ez a szerencsétlen 🙂

  3. Kedves Őri Úr!Várom válaszát hogy a Rogán Úr 300 milleres ingatlanpanamája miből van?Mert a fizuból nem jön ki.Kösz

  4. Inkább azt kérdezné meg ez a drága ember a szoci főnöktől, mi a tervük Péccsel? No persze e kérdés felvetése a sajátjai körében legalább ennyire – ha nem jobban – fontos. Mellébeszél mind a két oldal.

Comments are closed.