Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó és Gáspár Klára szeretgették meg a MancsRanch lakóit

A patacsi MancsRanch sok állatimádó kedvenc helyszíne, hiszen itt nem csak távolról, ketrecbe zárva láthatunk különleges fajokat, de akár meg is simogathatjuk őket. Nem csoda, hogy a magánembereken kívül egyre több híresség is felfedezi magának ezt a csodákat rejtő helyet. 

A rancson nagy boldogságban él együtt kutya, macska, alpaka, ormányos medve, nandu, róka, liba, borz, malac, nyúl, mókus, miniló, de még kenguru is. Túlzás nélkül idillikus környezet kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Fejes Rózsa által üzemeltetett állatsimogató.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a közismert hallássérült fotómodell, szépségkirálynő és esélyegyenlőségi aktivista, Weisz Fanni ellátogatott a MancsRanchra, ahol végigszeretgette a farm szőrmókjait.

Most pedig újabb hírességek érkeztek, akik a képek alapján szintén nagy élvezettel etették, ölelgették, simogatták a cukiságokat: a Pécset imádó színművésznő, Fodor Zsóka; a pécsi származású színésznő-koreográfus, Dévényi Ildikó; valamint a könyvét a múlt hónapban városunkban bemutató Gáspár Klára együtt érkeztek a rancsra.

hirdetés
Uránia Mozi