Hála a Happy Hippónak és az állatkertnek, élmény lehet a sima étkezésből

A Happy Hippo pizzériánál mindig figyelnek rá, hogy megrendelőik az ízletes étel mellé valamilyen plusz élményt is kapjanak: van, hogy apró meglepetéseket rejtenek a szállítódobozba, máskor nagy kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskednek az éhes pécsieknek. Most a város családjainak egyik kedvenc intézményével, az állatkerttel kooperálnak, nem is akárhogyan! (x)

A Happy Hippónál a környezetbarát csomagolásra, sőt az ételallergiával küzdőkre is nagy figyelmet fektetnek

Az idén három éve működő, nagy népszerűségnek örvendő pizzázó – nevéből adódóan ez nem is lehetett másként, hiszen a hippo az angol hippopotamus, vagyis víziló megfelelője, ami logójukon szerepel – a Pécsi Állatkert és Akvárium-terrárium legnagyobb nőstényét, Ágnest fogadta örökbe nemrég.

Jó kapcsolatukat pedig tovább mélyítik: a zoo látogatóinak segítségével most kiválasztják azt az ételt, melyet majd az állatkert pizzájaként rendelhetnek meg a Happy Hippo honlapján az olasz tészta szerelmesei, méghozzá ezzel támogatva az állatkert működését is.

Kalács András maga is imádja a pizzát, akár minden nap szívesen fogyasztja kedvenc ételét

– Számomra lokálpatriótaként nagyon fontos, hogy a pécsi cégek, mint például mi és az állatkert, összefogjunk. Úgy tűnik, hogy hamarosan PMFC szurkolói pizzánk is lesz, de más helyi termelőkkel, sőt az egyetemmel is kooperálunk. Mikor korábban arról olvastam, hogy a zoo szűkös anyagi helyzetbe került, arra gondoltam, valamilyen formában én is segítenék nekik. Azt találtuk ki, hogy amint a közösségi médiában megszavazták a PizzaZoo pizzát, minden ezt tartalmazó rendelés mellé kuponkód jár majd, amelyet beírva támogatni tudják a zoot a pécsiek – mesélt lapunknak ötleteiről Kalács András, a Happy Hippo ügyvezetője.

Hozzátette, terveik közt szerepel az is, hogy később állatkerti belépőket sorsolnak ki a megrendelők között, hiszen egyébként is sok fiatal és család vásárol náluk ételt, így pedig még élményben is részesülhetnek. Vagyis, ha vasárnap az anyukának nincs kedve a konyhában rostokolni, a család rendelhet egy finom pizzát, majd együtt sétálhatnak ebéd után az érdekes állatok között – fogalmazott az ügyvezető.

Nem is húzzuk tovább olvasóink idegeit, íme a szavazatokért „küzdő”, finomnál finomabb pizzák!

A PizzaZoo címért versenybe szálló pizzák fantázianevei és alapanyagai az állatkert munkatársainak kreativitását dicsérik, a Happy Hippo csapata pedig tökéletesítette az összeállításokat. Természetesen nagy műhelytitkokat nem árulhatunk el, de a főbb alapanyagokat azért felsoroltuk, hogy könnyebb legyen a választás. Szerkesztőségünk munkatársai végig is kóstolták az ételeket, garantáljuk, hogy bármelyik pizza nyer is, imádni fogják a pécsiek. Íme!

1. A víziló kedvence

Paradicsomos alap, sonka, bacon, szalámi, gomba, kukorica, mozzarella sajt, cheddar sajt.

2. RagadoZoo

Barbecue-alap, mozzarella sajt, bacon, fekete-erdei sonka.

3. A papagáj ruhája 

Fokhagymás-tejfölös alap, szalámi, bacon, gomba, paradicsomkarika, brokkoli, olívabogyó, camembert sajt.

Nos, melyik legyen a PizzaZoo? IDE KATTINTVA szavazhatunk!

(x)

Hirdetés