Már csak 1 hétig lehet szavazni az év kutyabarát üzletközpontja címre!

A Pécs Plaza idén is benevezett a kutyabarat.hu által indított országos szavazásra az „Az Év Kutyabarát Üzletközpontja 2019” címért. Pécs idén kerek jubileumot ünneplő bevásárlóközpontja mindig szívesen látja az ember legjobb négylábú barátait, sőt évente több rendezvényt is szerveznek itt, ahol gazdi és kutyus együtt szórakozhatnak. (x)

Tavaly a Pécs Plaza már elnyerte a kategória közönségdíját, ami azért is nagy büszkeség, mert ezt a díjat saját látogatóitól kapta. A bevásárlóközpont marketingvezetője, Kordé Anita elmondta, hogy nagy öröm számukra azt látni, amikor a családok, szülők, gyerekek a négylábú családtaggal együtt látogatnak el a plázába.

– Még ha nem is minden üzletünkbe mehetnek be a kutyusok, úgy látjuk, már az is nagy segítség és öröm a gazdiknak, hogy nem kell otthon, az autóban, vagy a bevásárlóközpont előtt hagyni a kedvenceket – mondta a marketingvezető, aki maga is kutyagazdi, és így tudja, hogy mennyire fontos a hétköznapokon és a hétvégéken is minél több időt kedvencünkkel tölteni. Hiszen a négylábúak is akkor a legboldogabbak, ha velünk lehetnek.

A Pécs Plaza területére a saját lábukon, pórázon vihetők be a kutyusok, és minden olyan üzletbe is bejöhetnek, melynek bejáratánál ezt matrica jelzi. Ezen üzletek listáját megtaláljuk a bevásárlóközpont weboldalán, mint ahogy a háziállatokra vonatkozó házirendet is, IDE kattintva.

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy a Bevásárlóközpont érdemes az „Az Év Kutyabarát Üzletközpontja” címre, add le te is szavazatodat!

Szavazni nagyon gyorsan és egyszerűen ITT lehet.

hirdetés