Közeleg a hagyományos a pécsi virágvásár!

Folytatódik a virágvásár! – Különlegességek, és szezonális növények széles választéka várja az érdeklődőket. A Biokom Nkft. közleménye: 

Igen kedvező árakon lehet örökzöldeket, mediterrán különlegességeket, évelő- és szezonnövényeket, vásárolni május 3-án, pénteken 10 és 17 óra között Pécsett, a Kossuth téren.

Mint minden évben Páva Zsolt polgármester ismét kezdeményezte, a várossal és a városüzemeltetési feladatokat ellátó Biokom Nkft.-vel közösen a virágvásár megrendezését. A megszokottnál nagyobb területen és még több standdal várják az érdeklődőket.

Páva Zsolt polgármester azért kezdeményezte a Pécsi Virágvásárt, hogy a látványos, nem csak hétköznapi növények kiültetésével még szebbé tegyük kertünket, portánkat, városunkat.

A Kossuth téren több virágárusító standot alakítanak ki különféle virágokkal, növényritkaságokkal, több forgalmazó és termelő mutatja be növényanyagát. A polgármesteri standon beszerezhetőek lesznek ciprusok, liliomfák, fenyőkülönlegességek, örökzöld tölgyek, valódi babérok, de emellett a többi standon is megjelennek még más mediterrán növények: cédrusok, korallberkenyék, babérmeggyek, illatcserjék, fűszercserjék és sok más érdekesség.

A hagyományoknak megfelelően a mediterrán jelleg mellett helyet kapnak a vásáron a fűszernövények is, továbbá széles választékot találhatnak az érdeklődők szezonális egynyári virágokból, sőt veteményes kertbe való palántákból is.

A polgármesteri stand a tavalyi alkalomhoz hasonlóan akciós árakkal várja majd a vásárlókat, valamint a programhoz csatlakozó, kitelepült virágárudák is kedvezményekkel kedveskednek a vásárlók számára.

Helyszín: Pécs, Kossuth tér
Időpont: 2019. május 3. (péntek) 10:00-17.00 óra között.

hirdetés