Hirdetés

A kezdetektől fogva igyekszünk minél gyorsabban reagálni a vásárlói igényekre. Mi is jól tudjuk, hogy a sorban állás mennyire bosszantó, hogy várakozni bizony senki sem szeret. Ezért már több patikánkban is találkozhattak például gyorskasszákkal, amelyeknél – ahogy a neve is mutatja – gyorsabban tudják a pácienseink beszerezni a nem vényköteles készítményeket. De mi ennél is tovább mentünk!

Manapság egyre több boltban találkozhatnak az emberek önkiszolgáló kasszákkal, patikai viszonylatban viszont ez a megoldás kimondottan ritkaságnak számít, olyannyira, hogy Magyarországon mind ez idáig még csak egy létezett. Most azonban ez megváltozott! Mindig is a haladó szelleműség vezérelt minket, így nem volt kérdéses, hogy az elsők között fogjuk kihasználni a technológia adta lehetőségeket.  Úttörővé válni nem könnyű feladat, minket az LX-Line Kft. és a Novodata Zrt. munkatársainak szakértelme kisért végig az úton. Az ő segítségükkel készült el ugyanis a teljes mértékben a személyes igényeinkre szabva a SIPO Patikák első (de nem az utolsó!) önkiszolgáló pénztára.

Kinek ajánljuk az önkiszolgáló kasszák használatát?

  • mindenkinek, aki nem vényköteles gyógyszert kíván vásárolni
  • azoknak, akik szeretnék a lehető leggyorsabban letudni a kívánt készítmények beszerzését
  • olyan személyeknek, akik intimebb körülmények között akarják lebonyolítani a vásárlást, hiszen így nem kell kollégáink számára hangosan elmondaniuk mit szeretnének, nem kell attól félni, hogy más is meghallhatja
  • azon pácienseinknek, akik már jól ismerik a megvásárolni kívánt termékeket, így előreláthatólag nincs szükségük gyógyszerészi vagy szakasszisztensi segítségre

Nem kell az okoskasszától tartanai azoknak sem, akik úgy érzik nem boldogulnak olyan rutinosan a digitális érintő kijelzőkkel, számukra munkatársaink készséggel segítenek majd.

Fel is vázoljuk az önkiszolgáló kassza működését röviden, hogy mindenkinek meghozzuk a kedvét a kipróbálására, sőt a rendszeres használatára! Amennyiben gyógyszernek nem minősülő úgynevezett szabadpolcos terméket szeretne vásárolni, azt miután megkereste a vásárlótérben beolvashatja kasszánál. Ha vény nélküli gyógyszert (is) szeretne, akkor keresse azt meg a kijelző segítségével név vagy kategória alapján, vagy kérje el munkatársunktól! Végül, ha mindent a kosárba tett, a végösszeget kizárólag bankkártyával tudja rendezni. Ezzel a fizetési lehetőséggel a vásárlások sokkal tempósabban tudnak haladni. Ha csak szabadpolcos termék volt a kosarában már kész is van, ha gyógyszer is, akkor a fizetést követően a munkatársainktól pillanatokon belül kézhez kapja a megvásárolt termékeit. Ugye mennyire gyors?!

Bízunk benne, hogy ezzel az innovatív megoldással sok páciensünk életét megkönnyítjük és ezáltal sokkal szívesebben térnek be az Árkádban található patikánkba még akár egy forgalmasabb időszakban is. Tudva, hogy ezentúl nem kell sorban állniuk!

Nézd meg a videónkon, tényleg milyen egyszerű és gyors így a vásárlás!

Elérhetőségünk:
Árkád Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 11/1.
Nyitvatartás: Hétfő – Szombat 07:00 – 20:00; Vasárnap 10:00 – 18:00.
Telefon: +36 72 516 077

(x)

Hirdetés