8 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapAbszolút PécsPécsi szóvivő a Fideszben

Pécsi szóvivő a Fideszben

Három szóvivője lesz a Fidesznek, miután a párt vezetése úgy döntött: Selmeczi Gabriella mellett két másik országgyűlési képviselő is ellátja majd ezt a feladatot. Az egyikük Hoppál Péter pécsi képviselő lesz.

A pesti sajtó számolt be elsőként a hírről, miszerint Selmeczi Gabriella mellett felváltva Zsigó Róbert bajai polgármester és Hoppál Péter pécsi képviselő tartja majd a Fidesz sajtótájékoztatóit. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója tett javaslatot a létszámbővítésre, és személy szerint a két képviselőre is.

Hoppál Péter a sajtóhírek szerint általános szóvivői feladatkört lát majd el. A párt azzal magyarázta a változtatást, hogy a választások közeledtével megnőnek a sajtó igényei, így szinte mindig rendelkezésre kell állnia valakinek. A pécsi képviselő mellett Zsigó Róbert kap hasonló szerepet Selmeczi Gabriella oldalán.

– Megválasztásunk legfőbb üzenete, hogy a vidék hangjának szerepe erősödhet a jövőben – mondta lapunknak Hoppál Péter. Aláhúzta: ahogy eddig is, ezután is pécsi feladatai lesznek számára az elsődlegesek. Hozzátette: legtöbbször akkor segíti majd Selmeczi Gabriella munkáját, amikor országgyűlési képviselői feladatai miatt amúgy is Budapesten tartózkodik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő