15 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekBalhé is volt a Beremend-Pécs meccsen

Balhé is volt a Beremend-Pécs meccsen

Szemtanúk szerint félelmetes volt, ahogy egymást kezdték verni a szurkolók a mérkőzés után. A rendőrök szerint nem kellett intézkedni, de azért erősítés ment  a helyszínre. A lefújás után volt a csetepaté. 

Nem voltak a szervezők a helyzet magaslatán, hiszen a játékosok mellett a szurkolók is a pályán keresztül vonultak le, ekkor szólhattak be a drukkerek egymásnak, aminek következtében kitört a balhé. Az egyik szemtanú szerint legalább 5-10 drukker verte egymást, s volt olyan sérült, akinek a fejéből ömlött a vér. Állítása szerint ők is inkább gyorsan eljöttek a helyszínről, mert félelmetessé kezdett válni a hangulat.

A helyszínen két rendőrautó volt, később még több jármű érkezett a helyszínre,  forrásunk 6 szirénázó autót látott Beremend irányába tartani. A csetepaté negyedóra alatt befejeződhetett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a vasárnapi Beremend-PMFC mérkőzésen a résztvevők várható létszáma indokolta a rendőri jelenlétet, amelynek nagyságát minden esetben a rendezvényt megelőzően, az összes felmerülő körülmény figyelembevételével határozzák meg.

A mérkőzés körülményeinek mérlegelése alapján a rendőrség további rendőri erők bevonását látta szükségesnek, azonban rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel.

A futballmérkőzést egyébként a PMFC kiütéssel nyerte, miután a pécsi csapat hatot vágott a házigazda együttesnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő