Hirdetés

Valamelyest szelídül az őszi divat a nyári őrülethez képest, szélesebb lesz a választék, letisztultabbak lesznek a színek és a fazonok is. „Visszatérnek az állatok”: a zebra- és a tigrisminta, a westerncsizma továbbra is menő lesz, és fázni sem fogunk: trendi lesz ugyanis rétegezni a kabátjainkat!

Izgalmas minták hajtják uralom alá a divatóriások kínálatát idén ősszel: a kockás és az állatmintás darabok lesznek a legnépszerűbbek, vagyis a kígyó-, zebra- és tigrismintából untig találunk majd ruhákat. Azért a tizenöt évvel ezelőtti leopárdmintás fürdőrucinkat ne vegyük elő, ha egy mód van rá!

Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist szerint a virágminta-őrülteknek sem szabad csüggedniük, ősszel továbbra is dívik majd a színes virágdíszítés, nem kell eldugnunk a szekrény mélyére a kedvenc trópusi virágmintás kezeslábasunkat.

Ami az anyagokat illeti, biztos találkozunk majd a bőr széles választékával. Legyen az egy kabát vagy egy ruha, ne ijedjünk meg tőle, mert nem csak a szupermodell alkatú lányoknak áll jól! Ha inkább mégsem kísérleteznénk vele, akkor maradhatunk az idei év egyik slágerénél, a bársonynál vagy a fémes hatású anyagoknál.

Elő a cowboycsizmákkal!

Idén ősszel – újra – megjelenik a western stílus, természetesen egy kicsit új, modern felfogásban. A bocimintás ruhák, westerncsizmák és bőrmellények biztos kaphatóak lesznek a boltokban. Azért a kétezres évek cowboy-outfitjeit hagyjuk a szekrényben.

Dzsekire kabát? Naná!

– Őszi őrület lesz a kabátok halmozása. A pufidzsekire még egy kabát, majd arra még egy; persze a divatbloggereken kívül senki nem fogja felvenni ezeket a darabokat, de jó tudni, hogy mivel fognak majd „támadni” a divatóriások – mondja a stylist. Az biztos, hogy ha mégis behódolnánk a trendnek, akkor fázni nem fogunk.

A túlméretezett darabok is tíz körömmel kapaszkodnak a 2018-as divatba, ugyanis még mindig a boltok kínálatának alapdarabjai. Nem is baj, szeretjük az oversized pulóvereket és kabátokat is, mivel a karcsú derekú lányokon is jól állnak, de bátran felhúzhatják a vastagabb combú, fenékben kicsit erősebb hölgyek is a túlméretezett darabokat.

Igazán elegáns viselet lehet a kockás

Pápá skinny naci!

Úgy tűnik – mondja a stylist, hogy a feszülős fazon leáldozóban van, helyette a mom stílus van még mindig divatban. Már tavaly megjelentek a kifutókon a magasított, bővebb derekú, répaszárú nadrágok, és nagy szerencsénkre maradnak is még egy darabig. Ugyanez igaz a lengébb, bőszárú harangnadrágokra is.

A kockasarok továbbra is hódít, és nem is érdemes tőle idegenkednünk, mert iszonyú kényelmes viseletek. Ha kiegészítőben gondolkodunk, akkor egyértelműen övtáskát válasszunk, hiszen oltári praktikus, és a hétköznapi, vagy csinos viseletet is fel lehet vele dobni; de divatba jön az örök klasszikusnak számító svájcisapka is.

A virágminta továbbra is hódít!

[su_box title=”Az alapdarabok is megtalálhatóak a kínálatban” style=”soft” box_color=”#f9979d” radius=”2″]

Akármennyire is meredek a mai divat, szerencsére az alapdarabokból is találunk választékot mindenhol. Ballonkabát, egyszerű fekete nadrág, bőrdzseki vagy svájcisapka ősszel mindenhol lesz, úgyhogy ha a hajunk kihullik a sok furcsa anyagtól és fazontól, akkor sem fogunk hoppon maradni.[/su_box]

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét