23 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapKékhírekDöbbenet: saját lányával erőszakoskodott éveken át

Döbbenet: saját lányával erőszakoskodott éveken át

Jövő csütörtökön a Pécsi Ítélőtábla egy döbbenetes esetet tárgyal: egy férfi többször is erőszakoskodott lányával, aki még 18 éves sem volt. A lány anyja amúgy rejtélyes körülmények között tűnt el.

A Pécsi Törvényszék a következő tényállást állapította meg: a vádlott és élettársának kapcsolatából 5 gyermek született, közöttük az 1998-as születésű sértett. A vádlott élettársa 2006 augusztusában ismeretlen körülmények között eltűnt és a mai napig nem derült ki, hogy mi történt vele. A vádlott ezt követően korábbi élettársa testvérével létesített élettársi kapcsolatot.

A vádlott a sértettet, azaz a lányát több alkalommal bántalmazta oly módon, hogy őt megpofozta, egy alkalommal pedig vasvillával verte meg. 2011 nyarán a sértett a házuk udvarán, míg a vádlott az istállóban tartózkodott, amikor a férfi magához hívta a lányát. A sértett odament hozzá, a vádlott pedig felszólította, hogy fogja meg a nemi szervét, miután a lány ennek nem tett eleget, megfogta a kezét és megfogatta vele a nemi szervét. Ezt követően arra szólította fel a lányt, hogy nemi szervét vegye a szájába. Amikor ennek nem
engedelmeskedett, akkor megragadta a fejét, letérdeltette és kényszerítette arra, hogy felszólításának eleget tegyen, majd a sértett fejét mindvégig fogva elkezdte azt mozgatni addig, amíg a sértett szájába nem ejakulált – közölte az ítélőtábla. A sértett a korábbi bántalmazások, illetve fejének és hajának megragadása miatt komolyabb ellenállást nem tudott kifejteni.

2013 novemberében a vádlott és a sértett a házukban tartózkodtak, amikor a férfi ismét arra szólította fel a lányát, hogy őt szájjal elégítse ki, aki ennek félelmében és fejének ismételt megragadása miatt eleget tett. A férfi a cselekményét követően megfenyegette a sértettet, hogy ha bárkinek beszél a történtekről, akkor megöli őt.

2013 év végén vagy 2014 év elején a vádlott és a sértett ismét együtt tartózkodtak otthon, mivel a vádlott aznap nem engedte lányát iskolába. A férfi meztelenre vetkőzött és erre szólította fel a lányt is, aki félelmében eleget is tett a felszólításnak. Az ágyra fektetett lányt a vádlott csókolgatni és tapogatni kezdte, közösülni akart vele. Időközben azonban a házhoz érkezett a védőnő és egy másik személy, akiknek érkezését a kutya ugatása jelezte, így a vádlott felöltözött és az érkezők elé ment.

A Pécsi Törvényszék a vádlottat 2 rendbeli 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt, melyből az egyik folytatólagosan elkövetett, 12 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, míg a vádlott és védő elsődlegesen felmentésért, másodlagosan a büntetés enyhítése végett jelentett be fellebbezést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő