Hirdetés

December 21-éig tölthető ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció. Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselője is arra buzdít, minél többen küldjék vissza, vagy online töltsék ki az íveket, a kormány ugyanis kíváncsi a magyarok véleményére, ráadásul fontos kérdésekben nyilváníthatnak a polgárok véleményt.

Már a pécsi háztartásokba is megérkeztek a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs ívek. Dönthetünk többek között arról, kétharmados jogszabályi védelmet kapjanak-e a családoknak járó költségvetési támogatások, kapjanak-e támogatást az életkezdéshez a fiatal házasok, de arról is a véleményünket várja a kormány, hogy ismerje-e el az állam a valódi főállású anyaság intézményét.

Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselője arra hívta fel a figyelmet, egyáltalán nem mindegy, mennyien válaszolnak a valóban mindenkit érintő kérdésekre.

– Ha Pécsett is minél többen visszaküldik ezt az ívet, akkor elég markáns és széles
bázison nyugvó válasz alakul ki, így a kormány hathatós intézkedéseket tud foganatosítani – vázolta Hoppál Péter. – Alkotmányos rangra is lehet emelni a családok védelmét, így a későbbiekben is biztonságban tudhatjuk a családtámogatásokat, amiket a baloldali kormányváltásoknál eddig mindig elvettek az emberektől. A Brüsszellel való küzdelemben is nagyon erős muníciót, felhatalmazást ad az, ha nagyon széles véleményen nyugszik a családok védelme a migrációval szemben.

Hoppál Péter elmondta, természetesen saját maga is kitöltötte és visszaküldte a nemzeti konzultációs ívet, és erre biztatja a pécsieket is. Felhívta a figyelmet a képviselő arra is, hogy interneten, online is kitölthetők a családok védelméről szóló kérdések.

A Nemzeti Konzultáció kitöltött íveit december 21-éig ingyenesen vissza lehet küldeni.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét