24 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapKékhírekIvott, drogozott, kocsiba ült, majd lebukott

Ivott, drogozott, kocsiba ült, majd lebukott

Járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 21 éves tolnai férfi ellen. Még 2019. február 13-án igazolgatták őt a rendőrök a Kolozsvár utcában. Mint kiderült, nem csak alkoholt fogyasztott, hanem kábítószert is.

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki bódult állapotban vezette autóját Pécsett.

Az autójával közlekedő férfit 2019. február 13-án hajnalban igazoltatták a rendőrök Pécsett, a Kolozsvár utcában. Az ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr kábítószerezett, ezt a rendőröknek a helyszínen be is ismerte. Ruhájának átvizsgálásakor pedig kábítószergyanús anyagot találtak nála az egyenruhások.

Előállították további mintavételre, a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott. Később a toxikológiai vizsgálat, valamint az orvosszakértői vélemény eredménye is igazolta a rendőrök gyanúját, a szakértők megállapították, hogy a járművezetés idején a férfi a „vezetési képességre hátrányosan ható szer” befolyása alatt állt.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő