15 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapKultZónaÚjranyit a Zsolnay-negyed néhány egysége

Újranyit a Zsolnay-negyed néhány egysége

Újra kezd megtelni élettel a Zsolnay-negyed, mivel néhány egysége már a héten kinyit. Azonban a beltéri látnivalók és kiállítások megcsodálására még egy kicsit várnunk kell.

Június 10-én újranyitnak a jegypénztárak, a vendégház és a Zsolnay shop, kinyitottak a kávézók és éttermek a Zsolnay-negyedben, és a kézműves boltok utcájának árusai is várják a látogatókat. A gyerekek pedig már együtt játszhatnak a negyed játszóterein – kezd visszatérni az élet tehát a pécsiek és az ide látogatók kedvenc kulturális központjába.


Íme a ZSÖK közleménye:

„A korlátozások lazítása óta a Zsolnay-negyed újra kezd megtelni élettel: kinyitottak a kávézók és éttermek, a Kézműves Boltok Utcájának árusai újra várják a látogatókat, a gyerekek pedig örömmel vették ismét birtokba a játszótereket.

Június 10-én újra kinyit a Zsolnay-negyed Látogatóközpontjában lévő Infopont, ahol lehetőség lesz a programokra szóló jegyek vásárlására, visszaváltására és a kollégák tájékoztatást adnak a koronavírus miatt későbbre tolódott rendezvényekről. Egyúttal elindulnak az idegenvezetők által tartott szabadtéri vezetett séták is.

Június 10-én kinyit a negyed északi részén található Zsolnay Infopont & Shop, amely lenyűgöző Zsolnay termékeket és különleges ajándéktárgyakat kínál. A Zsolnay-negyed Vendégháza június 12-től várja azokat, akik igazán gyönyörű környezetben szeretnének eltölteni néhány éjszakát.

A Művészetek és Irodalom Háza jegypénztára június 10-étől üzemel újra.

A Kodály Központ jegypénztárának újranyitásáról külön anyagban adunk majd hírt, csakúgy, mint a Cella Septichora Látogatóközpont és a Zsolnay-negyed kiállításainak elindulásáról.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő