22 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapHírzónaAz ország legjobb egyesületi sportiskolája pécsi

Az ország legjobb egyesületi sportiskolája pécsi

A Pécsi Sportiskola az elismerést a tavalyi sporteredményei alapján nyerhette el.

Magyarország legjobb egyesületi típusú sportiskolájának választották a PSN Zrt. Pécsi Sportiskoláját a Sportiskolák Országos Szövetségének februári gáláján. A budapesti Testnevelési Egyetemen tartott ünnepélyes rendezvényen az első helyért járó oklevelet Sági Zoltán, a PSN Zrt. megbízott vezérigazgató-helyettese vette át, aki lapunknak elmondta, hogy a sportiskola a tavalyi, 2021-es sporteredményei alapján érdemelte ki az elismerést.

Hozzátette, hogy a díjról egy nagyon összetett pontszámítási rendszerben döntenek, amelyben számba veszik többek között az iskolák sportolói létszámát, az utánpótlás-eredményeiket, a felnőtt versenyzők eredményeit és az olimpiai szerepléseket egyaránt.
Sági Zoltán kiemelte, hogy a díjjal járó erkölcsi megbecsülés az, ami számukra a legfontosabb.

– Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy rövid időn belül másodszor ismerik el országos szinten a Pécsi Sportiskola eredményeit. Ezeket a díjakat a nálunk sportoló 1500 gyermek mellett az őket segítő többezer családtag, a mintegy 120 sportszakember és a sportlétesítményekben dolgozó 150 kolléga érdemelte ki. Köszönjük az önkormányzat sokszor erőn felüli támogatást, emellett hálásak vagyunk mindenkinek a kitartó munkáért, a Pécsi Sportiskolába fektetett sok időért és energiáért, ezek az elismerések is azt mutatják, hogy minden nehézség ellenére sportszervezetünk egyre eredményesebb – fogalmazott Sági Zoltán.

https://www.facebook.com/pecsisport/posts/4857626870986985?__cft__[0]=AZVd_UzGrbaeT-Na5IjpTOEPWA3CnrtOzeRJAe9QJOwxwb3aF47vCyZFRllbo4YRftIhvh2FneNVKMoBYR17uHonNmg_nJOhaIpkZNMNsUJi1h7qsw4n6wG9yOZjWvo1KniObED36he-D7VDlITlRZZv&__tn__=%2CO%2CP-R

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő