15 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletEdzőmeccset már bejelentett, új edzőt még mindig nem a PMFC

Edzőmeccset már bejelentett, új edzőt még mindig nem a PMFC

Az NB II.-ben szereplő PMFC labdarúgócsapata arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést az új szezonra. Nagyon úgy fest azonban, hogy az elő „munkanapon” nem lesz még vezetőedzője a gárdának.

A Merkantil Bank Liga előző kiírásában 11. helyen végző PMFC tegnap honlapján számolt be arról, hogy június 20-án, azaz hétfőn kezdődi meg a nyári felkészülést, az első napon az ilyenkor szokásos fizikai felmérésekkel és orvosi vizsgálatokkal. Sőt, már az első edzőmeccs időpontja is megvan, június 25-én, tehát egy hét múlva a horvát első osztályú Slaven Belupóval csap majd össze a gárda.

A fentiek fényében azonban egyre érdekesebb az a nem épp mellékes tény, hogy vezetőedzője továbbra sincs az együttesnek. Mint ismert, a csapatot közel 4 éven át irányító Vas László most lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klub. Ezt már jó két hete jelentette be a PMFC, azóta azonban hatalmas a csend. Bár mostani közleményében az együttes azt írja, hogy „A klub vezetősége folyamatos tárgyalásokat folytat a keret további megerősítése okán, terveink szerint hamarosan nevekkel is szolgálhatunk úgy a játékosállomány, mint az új vezetőedző személye kapcsán”, azért az valószínűnek tűnik, hogy a felkészülést még új edző nélkül fogja megkezdeni a gárda. Addig is Nagy Gábor és Németh Zsolt fogja vezényelni az edzéseket.

Fotó: PMFC / Kurdi József

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő