23 C
Pécs
szombat, július 20, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletA csarnok körüli járdák, és a Lauber közösségi terei is megújulnak

A csarnok körüli járdák, és a Lauber közösségi terei is megújulnak

Az utolsó munkafázisoknál tart a Lauber Dezső Sportcsarnok felújítása, így márciusban egy kívül-belül megszépült, a modern kor követelményeinek megfelelő létesítménybe költözhet vissza a város sportélete. Cikksorozatunk második részében a csarnok közösségi tereit érintő újdonságokat mutatjuk meg.

A városi sportcsarnok felújítása során nagy hangsúlyt fektetett arra a PSN Zrt,, hogy az épületbe lépő sportrajongókat az eddigieknél tágasabb terek fogadják, ezért a Lauber közösségi részeit teljesen átalakították, modernizálták.

Az idősebb látogatók kényelme érdekében például a pénztár és a büfé előtti külső lépcsőkhöz duplaannyi korlátot szerelnek fel, ez jelentősen könnyítheti meg a csarnokba járást.

Szintén fontos, hogy a déli oldali büfé teljesen megújul – úgy a külcsínyt illetve, mint a tartalmát. A popcornárus is helyet kap a megújult büfében. Egy rég nem használt kis helyiséget, ami egykor szintén büfé volt, már el is bontottak, így sokkal többen tudnak majd leülni, ezzel pedig  kellemes, kávézós hangulatot tudnak adni az új kiszolgálóegységnek.

A büfé kibővül, a poporcornárus is helyet kap majd benne (a kép még a munkálatok elején készült)

A porta bútorzatát kicserélték, az pedig már a sportolók számára jó hír, hogy az öltözők is teljes tatarozáson estek át. Ami talán itt a legfontosabb, az öltözőfolyosón található vizesblokkokat is megújították.

Az öltözőfolyosó vizesblokkjait teljesen felújították

– A csarnok északi oldala előtti járda már töredezett, szinte balesetveszélyes volt, így teljes hosszában újraaszfaltoztuk és szegélyeztük, de a Biokommal együttműködve hamarosan a tereprendezés is elindul füvesítéssel, faültetésekkel – újságolta el a PSN vezérigazgatója, Máté János. – E mellett még a tavasszal megújítjuk, felfrissítjük kicsit az olimpiai parkot is.

Fotó: Kurdi József

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő