Hirdetés

Nemcsak a pécsiek, hanem a városba látogatók is jól járnak a Tüke Kártyával. A kedvezményekkel ugyanis ők is élhetnek, és jutányos áron látogathatják például a Pécsi Állatkertet és a városi múzeumokat, de kisebb lehet a számla sok étteremben vagy akár a bevásárlásnál is.

Több mint 400 elfogadóhely várja Pécsen, sőt már Orfűn is a Tüke Kártya-tulajdonosokat: szabadidős- és egészségügyi szolgáltatók, vendéglátóhelyek és turisztikai látványosságok. A lista itt még nem ér véget, számos üzletben kaphatunk kedvezményt a kártya felmutatásával, könyvekhez, ruhákhoz, kiegészítőkhöz juthatunk hozzá olcsóbban.

Ha pedig a tavasz beköszöntével megjött a kedvünk a barkácsoláshoz vagy a kertészkedéshez, akkor is érdemes használni a kártyát. A pécsi Praktiker áruház ugyanis ebben az esetben 10 százalék kedvezményt biztosít a vásárlóknak.

Az elfogadóhelyek teljes listája erre a linkre kattintva érhető el.

Kártyából többféle van, de a kedvezmények ugyanazok

A kártyának három változata van, de egy dolog mindegyikre igaz: csaknem 400 kedvezmény érhető el velük az év 365 napján. Kiválthatunk hagyományos, plasztik kártyát, de van ennek egy ennél praktikusabb, és nem utolsó sorban környezetkímélőbb változata: a digitális Tüke Kártya. Ha pedig nemcsak kapni, hanem adni is szeretnénk, akkor Támogatói Tüke Kártyát is igényelhetünk, amivel a pécsi LIONS Házat segítjük. Az intézmény 100 forintot kap a jótékonykodni vágyóktól minden vásárláskor.

Mindhárom kártyát egyszerűen, online igényelhetjük a Tüke Kártya honlapján keresztül, ahol minden egyéb hasznos információ megtalálható.

Hirdetés