A SIPO Patikák menedzsmentjének támadt egy „nyúl” ötlete!

Hirdetés

A gyógyszertári sorban állás végét jelentette be a SIPO Patika menedzsmentje a 2024-es évtől négy legforgalmasabb gyógyszertárukban. Ezek a SIPO Árkád, a SIPO Non-Stop (Zsolnay Vilmos utca 8.) a SIPO Nagy Imre, és SIPO Mecsek Áruház gyógyszertárak. Ezekben a patikákban kialakításra kerültek az úgynevezett gyorskasszák, amelyeket egy futó nyúl jelképez. Itt fizethetnek azok a betegek, akik nem recepttel érkeztek, mégis gyógyszernek minősülő termékre van szükségük. Lerövidítve így a várakozás idejét, amelyet a vényköteles termékek kötelező adminisztrációja generál. Aki csak egy fájdalomcsillapító, antiallergén, vagy megfázás elleni termék miatt ugrik be a patikába a nyúlkasszánál ezeket soron kívül megkapja. Aggódalomra semmi ok, a szakszemélyzetünk a gyorskasszákban is ugyanolyan kifogástalan ellátást biztosít, kérdések esetén szívesen nyújtanak segítséget a készítményekkel kapcsolatban.  

Ezenkívül még számos változás történt a patikáinkban: a vásárlói igényeknek eleget téve, több gyógyszertárunk nyitvatartásán bővítettünk. Az egyik a Barbakán téren lévő, ahol ezentúl reggel 8.00-tól délután 17.30-ig várjuk vásárlóinkat. Valamint a Budai vámi patikánkban (a Szatmári mellett), ami szombatonként ezentúl reggel 7.30-tól délután 13.30-ig tart nyitva (parkolási lehetőséggel közvetlenül a bejárat előtt).

Továbbá új patikát kap a Tettye és Hegyalja városrész bővített nyitvatartással. A SIPO Patika Hársfa névre hallgató gyógyszertár a korábbi Ezüst Hárs Patika helyét vette át az Ady Endre utca 62. szám alatt. Autóval is könnyen megközelíthető – akár a munkából hazafelé tartva – 4 parkolóhely is rendelkezésre áll közvetlenül a bejárat előtt. Hétköznapokon egy órával tovább, 8.00-tól 18.00-ig várja a betérőket.
SIPO Patika Hársfa, meghosszabbított nyitvatartás H–P: 8.00–18.00

Megújult a Mecsek Áruháznál lévő SIPO Patika! Az átalakításnak köszönhetően a korábban említett gyorskasszával és immár egy kibővített vásárlótérrel várjuk önöket, sokkal több szabadpolcos termékkel és egy napfényes kellemes környezettel! Ebben a patikában mostantól munkatársaink 7.30-tól egészen 19.30-ig állnak rendelkezésre. Ezáltal lehetőséget biztosítunk arra, hogy a munka utáni rohanásban vagy akár az esti órákban is könnyedén elérhetőek legyünk. 
SIPO Patika Mecsek Áruház, meghosszabbított nyitvatartás H–P: 7.30–19.30

Újabb felújításba fogunk belekezdeni június végén, a SIPO Patika Árkád gyorskassza területe bővül ki 30 négyzetméterre. Itt nemcsak a gyorskassza könnyíti és gyorsítja meg a vásárlást, hanem 2023 december óta egy önkiszolgáló kassza is, és továbbiak bevezetését tervezzük a bővítés során! Hogy működik egy önkiszolgáló kassza egy gyógyszertárban? Amennyiben gyógyszernek nem minősülő úgynevezett szabadpolcos terméket szeretne vásárolni, azt miután megkereste a vásárlótérben beolvashatja kasszánál. Ha vény nélküli gyógyszert (is) szeretne, akkor keresse azt meg a kijelző segítségével név vagy kategória alapján, vagy kérje el munkatársunktól! Végül, ha mindent a kosárba tett, a végösszeget kizárólag bankkártyával tudja rendezni. Ezzel a fizetési lehetőséggel a vásárlások sokkal tempósabban tudnak haladni. Ha csak szabadpolcos termék volt a kosarában már kész is van, ha gyógyszer is, akkor a fizetést követően a munkatársainktól pillanatokon belül kézhez kapja a megvásárolt termékeit. Ugye, mennyire gyors – reméljük, már meg is hoztuk a kedvét a kipróbálására, sőt a rendszeres használatára. Kimondottan ajánlott az önkiszolgáló kassza azoknak, akik intimebb körülmények között szeretik intézni a patikai vásárlásukat. Az okoskasszától nem kell tartania senkinek, ha valaki nem boldogul olyan rutinosan a digitális kijelzőkkel, munkatársaink készséggel segítenek. Sőt a készítményekkel kapcsolatban is ugyanúgy kérhető segítség, mint a hagyományos kasszák esetében. Munkatársaink állandóan elérhetőek az önkiszolgáló kasszák mellett is, így attól sem kell senkinek félnie, hogy így értékes munkahelyek vesznek el.  

Az összes patikánk nyitvatartása és elérhetőségre ezen a linken elérhető: https://blog.sipopatikak.hu/gyogyszertaraink

(x)

Hirdetés