5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálA városvezető frakciók az új NER-lapról: „Gyújtósnak talán jó lesz"

A városvezető frakciók az új NER-lapról: „Gyújtósnak talán jó lesz”

Pécsett is elkezdték terjeszteni az orbánista médiaholding, a Mediaworks új ingyenes lapját. Ehhez a kiadóhoz tartozik egyébként a Dunántúli Napló és a Bama.hu is. A pécsi városvezető koalíció frakciói közleményben reagáltak az új propagandalap megjelenésére.

A közleményt teljes terjedelmében közöljük az alábbiakban.

„Gyújtósnak talán jó lesz a NER új rémhírlapja

Újabb csőből önti a NER a pécsiekre a hazugságait, a lépcsőházakat és a postaládákat szennyezi mostantól az új, ingyenes fideszes propagandalap, a City7. Ha tehetik, óvakodjanak tőle, főleg a központi fűtéses lakásokban, ahol begyújtani sem lehet majd vele.

Hazugságból, propagandából sosem elég – gondolhatták a Fidesz pesti központjában. Hamar meg is született az ötlet: azokban a nagyvárosokban, ahol a NER seregei alulmaradtak a demokratikus erőkkel szemben az önkormányzati választásokon, ingyenes hetilappal kell megerősíteni a kormánypártot, vagy máshonnan nézve, megbüntetni a választókat.

Az új környezet- és tudatszennyező anyag neve City7. Sok újdonságot kár várni tőle. Egyrészt mert helyi (ál)hírekkel a KESMA helyi propagandalapjánál már bevált bértollnokok szülik tele. Másrészt meg a központi tartalom sem hoz semmi újat a nap alatt: maradtak a régi hazugságok, a régi nóta. Az első szám röviden: Péterffy lekapcsolná, Gyurcsány az oltás ellen hangol, a brüsszeli bürokrácia elrontotta, de Magyarországon mégis kétszer annyi embert oltottak be, mint az EU-ban (?). A körítés meg hosszú combú bikinis lányok, némi foci, recept, rejtvény, csak hogy lassabban landoljon a rémlap a kukában.

Komolyan bízunk abban, hogy a Fidesz helyi politikusai nem vállalva a szekunder szégyent minél hamarabb elhatárolódnak ettől a szennytől. Amíg ezzel szórják tele a várost, nem kell lekapcsolni a közvilágítást ahhoz, hogy sötét legyen Pécsett.

A város polgáraitól mindössze annyit kérünk: óvatosan közelítsenek a propagandaanyaghoz, mert már rövidtávon is indokolatlan hangulatromláshoz vezethet.

A Demokratikus Koalíció,

a Jobbik Magyarországért Mozgalom,

a Momentum

és a Magyar Szocialista Párt pécsi frakciói”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő