Naptárakat elő: Pécsre jön a Nagy Táncválasztó

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében közel 60 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílust próbálhatnak ki a táncoslábú érdeklődők az ország 11 városában, köztük Pécsen. Írjátok be a naptárba: szeptember 26-a, vasárnap: Nagy Táncválasztó!

Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!

2019-ben a tánc világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első nagy táncválasztó workshopot, amely nagy sikert aratott, és az elmúlt években tovább nőtt, több ezres közösséggé vált az országban – írják a szervezők lapunkhoz eljuttatott közleményükben.

Az izgalmas program célja a táncműfajok megismertetésén túl, a tánc és mozgás széles körben való népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

Idén is remek ingyenes táncórákon, kerekasztal-beszélgetéseken, táncfilmvetítéseken és előadásokon vehetnek részt a tánc szerelmesei. 

A Pécsi Művészeti Gimnázium már szombaton elindítja a programot és a Dóm térre hívja a pécsi közönséget, ahol 10.30 órakor a helyi tánciskolák, táncegyüttesek és a közönség közreműködésével a III. Nagy Táncválasztó Flashmobbal hívja fel a figyelmet a vasárnapi eseményekre.

Ezeket próbálhatjuk ki vasárnap Pécsen!
Kezdő és haladó balett felnőtteknek, klasszikus balett fiataloknak és gyerekeknek, néptánc, társastánc, színpadi tánc, modern tánc, eurodance, fashion street dance, salsa, cheerleading, hip-hop, akrobatikus rock and roll.

Az esemény valamennyi helyszínen ingyenes.

A workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött. A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon limitált lesz a létszám.

A pécsi programokra szeptember 25-én 22 óráig lehet regisztrálni az esemény honlapján IDE KATTINTVA.

Hirdetés