Elstartolt a pécsi karanténjárat

Ingyenes karanténjáratot indított a Pécsimami Közhasznú Egyesület, amivel azoknak a nehéz helyzetbe került pécsieknek szeretnének segíteni, akik a koronavírus miatt nem hagyhatják el otthonaikat és nincs segítségük a bevásárlásban.

A járattal házhoz viszik a legszükségesebb élelmiszereket, gyógyszereket, tisztálkodási- és tisztítószereket. A szolgáltatás ingyenes, csak a megvásárolt termékek árát kell kifizetni a futárnak.

Mivel a karanténjárat kapacitása véges, ezért elsősorban azok jelentkezését várják, akik igazolt betegség miatt családjukkal karanténban vannak, vagy kontaktkutatás eredményeként kerültek 10 napos karanténba, és egyedül élnek.

A szolgáltatást egy űrlap kitöltésével, e-mailben a karantenjarat@gmail.com címen vagy telefonon a 70/350-2099-es számon rendelhetjük meg (hétfőtől péntekig 9.00–17.00, szombaton és vasárnap 10.00–14.00 között).

A Pécsi Karanténjáratot a Pécsimami Közhasznú Egyesület működteti a Pécsi Gyerektaxi projekt keretében a pécsi önkormányzat támogatásával.

Hirdetés