Minden a gyermekes családokról szól vasárnap az Expo Centerben

A Pécsimami Közhasznú Egyesület március 10-én ingyenes programot szervez az Expo Centerben, mely komplex segítséget nyújt a gyermekes családoknak. A tavaszi baba- és gyerekholmibörze mellett színes gyerekprogramok, ingyenes tanácsadások széles köre várja az érdeklődőket és 16 órakor kerül sor az „Év Női Példaképe” pályázat ünnepélyes díjátadójára is.

hirdetés

A Pécsimami által szervezett, tavaszváró börzén több mint 300 méternyi baba- és gyerekholmiból, játékból válogathatnak a látogatók, a bolti ár töredékéért.

Minden látogató ajándék tombolát, az első 150 érkező welcome-csomagot kap.

Amíg anya vásárol, a gyerekeket ingyenes játszóház szórakoztatja: lesz légvár, trambulin, kokárdakészítés, kézműves foglalkozás és a Vöröskereszt jóvoltából Maci Kórház is.

A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre: a Kormányhivatal, a Magyar Államkincstár és a Területi Szociális Központok munkatársaitól is lehet kérdezni csok, táppénz, csed, gyed, családi pótlék, gyes, gyet, babakötvény, szociális ellátások témájában.

16 órakor kerül sor Az „Év Női Példaképe” pályázat ünnepélyes díjátadójára. A díjakat átadja: Vári Attila, a Pécsi Család és KarrierPONT-ot üzemeltető konzorcium vezetője, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó.

A belépés és a programok ingyenesek, bővebb információ a Pécsimami weboldalán  található.

A rendezvény a Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.