A Sportiskolák Országos Szövetsége a 2023-as évben legeredményesebb hazai sportiskolákat, edzőket és versenyzőket díjazta a Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az egyesületi típusú sportiskolák kategóriájában, a KSI mögött, a második legeredményesebb lett.

A PSN Zrt. tájékoztatása szerint Turós Máté szakosztályvezető, úszóedző az egyesületi jellegű sportiskolák kategóriájában a legjobb edzőnek járó díjat vehette át. Közleményükben felidézték, hogy Turós Máté tanítványai közül tavaly Jászó Ádám egy harmadik helyet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon, Hartmann Máté pedig az Ifjúsági Európa-bajnokságon negyedik lett, valamint 5 országos bajnoki címet szerzett és egy második, egy harmadik és két negyedik helyet ért el.

A köznevelési típusú, vagy egyesületi jellegű sportiskola legjobb sportolója csapatsportágban kategória fiú győztese pedig Divják Dejan vízilabdázó lett. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola vízilabdázója tagja volt az U15-ös Európa-bajnokság győztes csapatnak, valamint az Országos Serdülő Bajnokságon harmadik, az Országos Gyermekbajnokságon pedig negyedik helyen végzett.

Hirdetés